Ta Asusova ploca je jako popularna, verovatno i Best buy, vidjam je u svakoj radnji na policama imaju po 10 komada…
Jbg, meni kao zamenu nude taj gigabyte. Rek’o sam im da hoću, ne mogu više da se ganjam sa njima, a i koliko gledam ploče su slične pa neću da budem oštećen.
Sent from my LT30p using Tapatalk
@nikola ono te bre vozaju sa tim PC da imas ko slon zivce popustili bi, uzimaj tu samo da radi kako treba i u PM sve.
Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2
Koju termalnu pastu da kupim, koja je najbolja?
Komp upaljen, konacno.
Sad jos jedno bitno pitanje, Windows 7 ili Windows 8.1?
7 bih odma bez razmisljanja instalirao nego je DX11.2 na windows 8.1, pa da ne ostanem uskracen za to
Ako ces da se mucis dok ne vratis standardni izgled na koji si navikao i probleme sa drajverima idi na win 8.1 u protivnom 7.
Termalna pasta sve jedno koju uzmes dodje ti na isto, noctua je ok ali je testa za stavljanje tj mnogo gusta.
Znaci ima frke sa drajverima na 8.1? Nista onda, idem na 7, nemam ja zivaca vise da namestam nesto.
Jel veliki minus da ostanem bez DX11.2 ako odem na windows 7?
EDIT: Instalirao Windows 7, sve sredio, sad se skida fifa. Dva i po meseca prošlo, konačno sam seo za komp
@nikola ne znam da li ima sve drajvere ali veciti problem za neku specificnu komponentu budu driveri sa novim OS-om ja sam rekao unapred da znas sta koze da te zeza. Odes na sajta ploce, grafike i skines sve drivere pa probas.
Ako ti na 7 radi sve ekstra sto bi isao na 8.1 ako nista ne dobijas?
Ma zbog DX 11.2, ali neću samo zbog toga da se smaram.