Premium rapidshare, utorrent, brzina, ruteri, MU

I moj nalog je od dve godine
,ja svaki dan dignem po tri filma.

Zdravo.

Novi sam što se tiće xbox-a te sad polako skidam igre s interneta. Sve je bilo u redu,do jučer, kad mi je download na BitTorrentu postao prespor…mislio sam da je do programa, pa sam instalirao uTorrent,ali problem je ostao. Neki dan su mi skidanja na istoj igri bila 420 kb/s pored 40-ak aktivnih seedera,ali danas prosjećno 1 kb/s pored 46 seedera. Također su i ostali torrenti loše brzine od juće.
Ćak sam i defragmentirao disk,skenirao sve i očistio kompjuter, u nadi da će mi to pomoći,ali ništa.
Nadam se da mi netko može pomoći,unaprijed hvala.

Moguce da ti je do mreze do providera kojeg koristis,probaj ih kontaktirati kazi im da ti je brzina jako spora,to se i meni zna desavati ali samo kad skidam neku novu igru koja je tek izasla.

Da,ali radio sam speed test , i izracunao mi je tacnu brzinu koju koristim

Rekao si da imas uTorrent… selektuj download u gornjem ekranu a u donjem idi na tab TRACKERS pa pogledaj status trackera kao i vrednosti seeds i peers. Mozes imati brdo trackera ali ako im je status neaktivan download ce da ti se vuce ili nece uopste raditi. Takodje pogleda koliko posto si vec skinuo. Moze da se desi da si pri kraju sa skidanjem (npr 96%) a da nema sidera a od licera si vec sve pokupio (download-o) pa nema ko sta vise da ti posalje dok se ne pojavi neki sider/i.

Takodje u uTorrentu stisni CTRL+P… pa idi na Bandwidth i pogledaj poslednje tri opcije (Number of connections). Povecaj prvu (Global maximum number of connections) na 450-500 a drugu (Maximum number of connected peers per torrent) na 150-200.

Sto se brzine tice dosta veliku ulogu ima i to sa kojeg sajta skidas.

I to stoji. Ja recimo uvek prvo radim search torrenta na torrentz portalu pa kad nadjem sta hocu proverim da li ga ima na PB-u i obavezno iskopiram dodatnu listu trakera koju ubacim u aktivan torrent.

Zadnjih nekoliko dana nešto zeza internet, slab protok, izgleda da opet nešto čačkaju optički. U torrent programu podesi upload na 1 kb/s a download na max i osetićeš vetar u kosi ;).

Hvala,ovo tvoje mi je malo pomoglo. Drago mi je da na ovom forumu ima ljudi koji su voljni pomoči.
I još bi nešto pitao…koji je najbolji private torrent ,koji je baš posvećen gonzolama ili gamingu i koliko je teško dobiti invite
Ja obično skidam sa piratebay sve što mi treba, ali sad za xbox skidam sa games torrents-a, sranica je stvarno odlična,ne treba se registrirat, a ima sve najnovije igre,otvaranjem svih igri je trailer, slika…ma super stranica za download igri.

XBOX-SKY tracker,on ti je bas za xbox 360 i xbox igre i najprije se pojave igre.

P.S. I Xbox360iso ti je isto samo za X-box ali preporucio bi ti ako bas trazis samo za X-Box i X-Box 360 igre da se regs na XBOX-SKY najaci je ima svasta.

Koristiš li ga ti, ako jesi možeš li mi poslati invite? Ako možeš , bio bi ti mnogo zahvalan.

Koristim ga,ja sam se uspeo jedva nekako pre mesec i po dana registrirati tako da nemam jos niti jedan invite,budi uporan probaj cesce posecivati jer oni jednom do dva puta mesecno otvore na 24h regisracije.Ako u medju vremenu dobijem invite drage volje cu ti ga poslati.

Hvala ti, ali ne treba, uspio sam se registrirat bez invitea,našao sam neki link. Baš se i ne snalazim najbolje, možeš li mi reći gdje se nalaze downloadsi?

Odmah cim otvoris stranicu nemozes da ih ne vidis,cekaj jesi siguran da si se regao bas na tracker??? jer imas i xbox-sky forum a na tracker se moras posebno regati on je sam za sebe.

P.S. Ja sam se ist na forum regao iz prve,ako si se uspio regati na tracker cim upises pin,user otvori ti se stranica sa igrama nemozes NIKAKO fulati.

član bannovan zbog ovog posta

jel zna neko sta je sa xbox360iso?

I ja pizdim od juce zbog njega, ne znam odakle da skidam igre… -.-

jel neko nekad cuo za torrente? uvek su bili bolji i brzi izbor nego x360iso…

Ja sam bio banovan zbog ovakve diskusije, pa mozda je pametno da moderator pripazi sta prica. :slight_smile:

ne ne ti si bio banovan zbog neceg drugog ne zbog price o tome, nego si postavio link… i ajde nemojmo u taj pravac vise