Premium rapidshare, utorrent, brzina, ruteri, MU

Da, za novije naslove :slight_smile: A i gust mi je ovamo da vidim sve lepo sortirano A-Z :slight_smile:

nisi upravu uopste,torrenti imaju prednost ako su sa privatnog trackera,nikako public jer i sam znas kakve su brzine i ostalo i zasto ljudi masovno idu na linkove[najvise MU jer su free najbolji,dok ostali sa premiumom idu vise na varijantu fs i ostalo].E sad za private tracker je potreban invite[sajtovi tipa bitgamer,underground etc.] gde neces nikad imati problema i verovatno o tome i pricas,ali ipak ni njima se neisplati pa moras upload-ovati kako bi mogao nastaviti skidati[odrzavati ratio] ali vecina sad koriste one programe za lazan upload[i sam ih koristim] ali mnogo daleko sam otisao i nepotrebno.Sustina:

• torrent samo uz dobar private tracker u kome ne zavisite od leecha i ostalog,vec u svakom dobu dana skidate sa max brzinom bez ikakvog problema
  • posto su ovi public torrenti slabi gde zavisite od drugih,mnogi se zale na sporu brzinu kako kod starijih stvari tako i kod novih.Linkovi pruzaju isto to,cak[zavisi od upload-a,mada 1gb je trenutni standard,ima i manje tipa 200mb,400mb,dok posle 1gb ide dl znaci ceo link ma koliko on iznosio a ne iz delova] mozemo skidati u delovima,mozemo kombinovati linkove etc. sustina je da linkovi vise pruzaju korisnicima free nego torenti i zato ih vecina i primenjuju.
  • Mnogi se zale da im neka igrica neradi skinuta preko torrenta,pa se opredeljuju da skidaju od linkovima nekih pouzdanih ljudi primera na warezbb-u Silent.Hunter koji ima terabajte i terabajte upload-a iza sebe i ima se cime pohvaliti.

U sustini to je to,otisli smo u veliki off ali dobro je da se spomene ovo,mozda ce ovo nekom i pomoci…

Ja od kad znam za brz internet skidam sa privatnog trakera i uopste ne sidujem, banovali me nekoliko puta,ja menjao e-mail i stalno se vracao(uz invite) i sad me nisu banovali vec vise od godinu dana, a statistika kaze: Uploaded: 92.25 GB Downloaded: 1.52 TB
Ne znam zasto me ne banuju,ali sam srecan :slight_smile:

Proradio :stuck_out_tongue:

Ako neko ima neki invite za neki tracker, bio bih zahvalan da mi posalje PP. Jedino BitGamer imam, al je realno sranje.

bio bih veoma zahvalan ako je neko na blackcat torrentu da mi posalje invite ako moze :slight_smile:

vec 10ak dana skidam sa rapida, full brzina, bez cekanja, a nemam premium.

Pa na ivici su propasti pa daju svim free.

Cuo sam od jednog coveka koji opravlja kompove da su torrenti losi po zdravlje kompa da li je to istina?

Jedino ako kroz torent navuces neki virus pa ti on zezne komp.

Skidam sa torenta razne stvari otkad znam za sebe ali ovo prvi put cujem da bi moglo biti stetno po “zdravlje” racunara. Ja barem nisam imao nikakve posledice (ako viruse ne racunamo).

hahahahahha:D:D:D:D:D