Da malo osvezim. Da li su radili jos neki update? Da li radi Fortnite bez konole?
To se nikada neće desiti.
Hvala. Pricali su po netu o tome pa sam se nadao.
Možda misliš na update gde su pustili da strimuješ igre ukoliko imaš PS+ pretplatu. Ali čak i tada mislim da ti nije cela biblioteka dostupna, već da će postepeno dodavati igre i proširavati listu. A obzirom da Fornite nije deo PS+ već F2P, ništa bez konzolice.
Da, to sam mislio. Reko mozda su pustili i to. Pisali su po netu na tu temu. Pa reko mozda su.
Ali nista… cekam onda rucni xbox ![]()
Uzeo i ja Portal, novcat za 150e. Izgleda bas prelepo i kvalitetno. Stizem vec polako Karana sa portabilnim junkom.
Svidelo mi se sto strimuje iz clouda u beti za sada, nije ni neki izbor igara ali bice bolji. Ovo mu dosta povecava usability u pokretu, kad krene 5G kod nas nakacis se na tetering i sa malim lagom igras.
Kod kuce imam slobodan TV 100% vremena, ali mi je interesantno da malo igram casually gledajuci filmove i serije u paraleli. Naravno, sa sve latencijom, nije bas za neko hardcore igranje.
Kad se poigram malo vise pisem detaljnije utiske. Moracu da se prebacim na nosilac naloge da bih igrao u sync-u sa main nalogom za PS.
Deluje kao da ce biti heavy skupljac prasine ali za 150e leba “nejede”.
Svrati malo do Pirota da te naučimo par stvari

Ovo je trebalo biti od samog početka
Ako stvarno bude nesto od ovoga to je odlicno…
Podize “vrednost” uredjaja.. i sada sam zadovoljan uredjajem ali ovo bi bilo super.
Više bi voleo da su ugradili hall-effect sensore, a ne analog stick
Da, to je bio moj strah isto.. sranje koje ceka.da se desi
procitah da je dosla podrska za cloud. Znaci li to da nemoras imati ps5 uopste?
Jer ima polovnih portal koji se prodaju za oko 100e, pa reko mozda valja uzeti, odigrati malo.
Treba ti samo ps pretplata
Moras imati pretplatu. Ali je super sada, ima igrica uz to imas svoje sa naloga koje podrzavaju tu vrstu igranja. Proveri da li tvoje igrice podrzava.
Sto se mene tice odlicna kupovina, sinoc sam bas igrao na tome.
godinu dana za 50e? https://www.cjs-cdkeys.com/products/PlayStation-Plus-Premium-12-Months-Subscription-ACCOUNT.html?setCurrencyId=3
Mada prvi put cujem za ovaj sajt, pusti djaola.
Pa šta je tu čudno ? Možda dobiješ ukrajinski nalog, gde najjača pretplata izražena u dinarima košta 36-37 evra.
Nosilac nalog.
onda je ok. Plan mi je ako nadjem polovan za 100e, uzmem nalog za 50e i izigram se. Posle za pola godine godinu prodacu ga sigurno za slicnu sumu. win win
Vidio sam da kazu da baterija traje 5-7 sati.Sto je solidno, razmisljao sam o steamdeck, ali on je skuplji i baterija mu traje dosta manje. A za cisto igranje nekih naslova ovo bi mi zavrsilo pricu.
Spiderman, Hogwarts legacy, mozda god of war, mozda se pojavi i red dead redemption 2, Ratchet & Clank, Ghost of Tsushima. Vjerujem da ce i astrobot dodati prije ili kasnije.
Cak je i Cyberpunk na plus.
Treba požuriti sa nabavkom ako se ovo pročuje ide cijena na 150+