Sad ja opet sa glupim pitanjima, al u kom univerzumu vi nalazite portal za 100e? Najjeftinije je oko 200e, ima par oglasa koji su tipa 150e, ali vrlo sumnjivi prodavci, tacnije jedan oglas za tu cenu.
Može li pitanje, za one koji imaju neki handheld tipa rog ally ili steam deck, da li mora da se kupuje portal ili može da se skine neka app na postojeći uređaj ili čak i laptop?
Celog dana pretražujem i nikako da dođem do prave informacije…
Sad tek ima smisla posedovati portal, ali ako može na pc ili handheld izbegao bih kupovinu.
Probao sam PS+ app, probao i sa VPN-om, ali mućak…
Znam da postoji remote play, ali to mi ne treba
Gore je neko pisao da to region ograničenje nije problem za ps portal
Ma jasno je to meni, al što bih kupovao portal ako ne moram, kad vec imam rog ally z1e, switch, i gomilu laptopova….
Da proba Padawan recimo pa nek javi, on ima oba handheld-a
Nije glupo pitanje, ja sam iz CG gdje je inace sve skuplje od SRB. Ima par oglasa po 150, pa racunam da cu sa svojim nevjerovatnim iznimnio moci cenkanja da ga spustim na 100.
Da je Portal imao ovo na izlasku, bio bi mnogo popularniji.
Evo ja ganjam ovo, videcu hocu li uspjeti.
Cini li vam se oglas ok?
Negdje pise 662 negdje 680, za striming odlicno.
Žena ako joj se ne sviđa nešto, može samo vrata da napipa ![]()
Brate ja znam šta dobijam, al zbog vrema (radim 2 posla) odigrao bi nešto tako dok čekam svirke da se završe, a ne bacaju mi se pare ako to može na rog ally da se napravi da radi, ionako mi konzole i laptopovi skupljaju prašinu…u desktop ko zna kakve se sve životinjke izvele i žive otkad nije upaljen
![]()
Teško da je ovo premium, 99% je deluxe koji ne podržava stream.
moze na deck preko chiaky
Zar chiaky ne radi samo stream sa konzole, ne moze cloud stream?
Da, samo stream
Cloud streaming bez PS5 je drugo. Zato kasem, Portal je najbolji jer objedinjuje sve, dualsense kontrole itd.
Pitanje za vlasnike…jel moze da radi povezan preko wifi na telefon sa 4g+posto mi je brzina neta u kuci mts 20/4?Imam nalog sa ps plus premium koji je aktiviran kao primarni i tako ga koristim na svom licnom nalogu.Jel moze tako ili moram na svom licnom nalogu da imam aktiviran ps plus premium?
@smladen85 zahvali mi se posle
Ovo oko naloga ne razumem ni sta pitas posto imam jedan jedini nalog..
Sto se brzine neta tice to je dosta sporo. Nisam bas siguran kako bi radilo. Cak je i vaznije da ti je dobar net posebno upload gde ti je vezan PS5 posto on pusta na net sve to.
Kupio sam nalog sa ps plus deluxe i aktivirao ga kao primarni da bih koristio ps plus na svom glavnom nalogu.
I kakvi su utisci?Kad stignes molim te probaj hoce li da radi preko 4g mreze kada se povezes na mobilni
Ma ok, ali ja to nista ne znam. To primarni,sekundarni itd.. imam od prvog dana moj nalog, petplata na njemu, moje igrice i to je to.. nema mudrolije.