Doticna firma nema cak ni xbox konzole a kamo li kinect to je jos jedna navlakusa da dodjete kod njih na sajt tako da cena ne igra.Nikad nisam razumeo firme koje zele da ih zoves za dzabe.
Nema veze verovatno ce da ima kod PekiSashop kad izadje
ma sta ce vam kinect JOY zakon
xbox rocks
Gde mogu da kupim Kinect u Beogradu? Ja to želim - da mi neko reći gde da ga kupi?
Probaj naručiti sa stranih sajtova. Kod naših majmunčića ne vrijedi.
Kinect - zbog originalnosti Microsofta
Heh, nema originalnosti vise. Kinect je kopirao PS2 EyeToy, A Move je Nintendo Wii. Nazalost…
To ti je kao da kazes “PS3 je kopirao PS2”,ili “LCD TV je kopirao CRT TV”.“Ideja” je slicna,ali Kinect je mnogo vise od EyeToy-a.
Slazem se sa poslednjom konstatacijom.
“LCD TV je kopirao CRT TV”
Naravno, ali rade na skoro istom principu, Kinect je samo unapredjena verzija toga. Daleko od toga da je Kinect los, ali kazem samo kako vidim.
pa nije bas ni isti princip. Kinect snima sliku u 3D, ima podatak o dubini i samim time ni u snovima ne moze da se poredi sa EyeToy jer je EyeToy najobicnija kamerica, odnosno, sve sto moze da se uradi sa EyeToy moze i na racunaru uz bilokoju kameru…
E sad, Kinect jos uvek nisam imao prilike da probam, ali sam probao Move kod drugara (SerbianStallion) i mogu reci da je move zaista jako precizan i udoban uredjaj, radi dosta dosta lepse od wiimote-a (imam Wii vec godinama) i zaista je impresivno zabavan kada se igra u drustvu.
Nisam probao ozbiljnije single player igre, ali ne predvidjam neki uspeh move-a na tom polju.
igrajuci “Start The Party” u 3 igraca smo zaista uzivali.
Move radi na principu sto je ona kuga dosta drugacije boje od ista drugog u sobi i onda kamera hvata tu boju i skenira poteze.
A za Kinect - mislio sam na to da oboje hvataju poteze i prenose ih na ekran xD Daleko od toga da rade istom merom.
Move ima i ziroskope i akcelerometar, da je samo snimanje kugle u boji kamericom, preciznost bi bila ocajna u najmanju ruku.
Ovako vise senzora radi istovremeno i tracking je zaista 1:1 u svakom trenutku (ako ne ispadnete iz kadra)
Šta god bilo bolje, ja ljude ne mogu iz kuće da isteram dok igraju Dance Central
Pazi samo da ti ne slome nesto
jel se nauce potezi tokom igranja dance cetral-a???
a ti bi da naucis da igras da budes smeker ?
hahahaha…pa mozhesh neke fore pokupiti ali ne bih se ja bash uzdao u to!
haha pa sad… :DX:
inace sam vec sa onih trailera pokupio neki potez i stvarno vrh izgleda u praksi…