Uzeh Move pre nekih mesec dana mozda… Neverovatno je dobra stvar! Najbolja igra mi je Sports Champions :mmm
I kolko te na kraju ispadne sve,tj sta si sve uzeo?I da,da li je nunchuck neophodan za neke igre kao i kod wiija ili je to samo dodatak?
Neophodan ti je navigation controller(nuncuck wii) jer umesto njega mozes koristiti kontroler od PS3,ako imas u planu kupovati jos jedan Controller ne isplati ti se bacati pare za Navigation Controller nego radje si kupis jos jedan Motion Controller,jer ti je potrebniji puno puno bolje je igrati sa dva neke igre kao sto su tucnjave,streljarstvo itd,ako imas para onda je najbolje imati sve Navigation i Controller Charger pa imas sve komplet:)
Takodjer sam si kupio Move Starter Pack pre zadovoljan sam odlicna stvarcica pogotovo sa drugarima kad se igra.
Ako se bude imalo para kupujem si i Kinect.
I koliko para ispadne “ceo” komplet za igranje sa dva igraca?Vise ili manje od cene Kinect-a?
Ja mislim da je cena slicna,zavisi od radnje u kojoj kupujes… :emoticon-0100-smile
ja probao kod komsije sony move a kinect sam sam uzeo neki dna probao sma oba…meni je kinect bolji ziv se pokida od fitnes evolved 2012 extra je …
Pozdrav svima.Da li bi neko mogao da mi kaže postoji li neko ko iznajmljuje nešto od ove dve stvari ili bar neka radnja u Novom Sadu gde bih mogao da probam kako radi?
Nadam se da ne kršim pravila foruma što to pitam u ovoj temi ali nisam našao ni jednu gde bih mogao da postavim pitanje.