PlayStation 5 tema (Vol 2)

Upravo od njega je uzeto, rešio mi je čovek problem. Poslao novi kod. :slight_smile:

Jel ja sad ništa više ne čačkam, samo dodam nalog na konzolu i upalim share?

Tako je, ništa ne diraj :grin:

@Markic Ma da pretpostavio sam. Ne znam zasto to radi, rekao mi je samo da “mora”. Kul je ovako dogovorimo se uvek i culi smo se cak vise puta.

1 Like

Verovatno za nove članove u šeru, da se dodatno osigura…
Meni da nalog i da mu platim kad stignem :grin:

2 Likes

Jbg stari user-i imaju visok street cred :grin:

2 Likes

:upside_down_face:

2 Likes
6 Likes

Idemo 60$ za 7h igre.

2 Likes

Samo nek je golem dlc. Ali nešto mislim da će dlc biti Atreus main.

Bice jakih 6-7h kada se oduzme 3h filmica…

Mislim da nece biti 60$ jedino ako ne budu isli na fazonu Uncharted The Lost Legacy ali male su sanse.

Cenim to 7 do 8 sati za 40$

Voleo bih i ja ali… svi su alavi. Tako da lagano 60$

Bukvalno sam pre neki dan uzeo SteelSeries Arctis 7X slusalice…
Trebalo mi je nesto za igranje posle 23h, posto sam uglavnom koristio Sonos Arc soundbar sa Sub-om i zvucnicima pozadi :sweat_smile: preglasno za nocno koriscenje

Mogu reci da sam blago razocaran slusalicama… mislim, ne znam sta sam ocekivao, ali tipa AirPods Pro od pre par godina imaju kristalniji zvuk od ovoga. Polako se privikavam, ali nista ne moze da zameni dobar soundbar i Dolby Atmos izgleda

bogami ja sam prezadovoljan svojim Arcti Nova 7x. Skini app na racunaru i otkljucaj sound limiter

Vec sam sve to nastelovao.

Sta znam, mozda mi je potreban period navikavanja posto nikada pre nisam koristio headset (osim Airpods Max).

Dobar teardown :slight_smile:

Što se estetike tiče, neutralan sam za nov dizajn stranice, ali više bi mi se svidelo da nisu mešali glossy i matte. Ako išta, barem će beličasta boja da smanji vidljivost otisaka. Ali one nožiće što dolaze uz njega su baš downgrade. Čak i kad malo dodirne konzolu odmah se klackaju.

Nisam siguran kakva je ovako stabilnost konzole, ali to što konzola i vertikalno i horizontalno dodiruje površinu na kojoj stoji može da smanji malo odlaz toplote i da se vremenom izgrebe. Phat verzija proizvodi malo toplote od napajanja na dnu kad stoji vertikalno, i čitač kad radi takođe. Nije ništa značajno, ali ako postolje daje dovoljno prostora da ta mala toplota izađe, barem je marginalno bolje nego da se zadržava unutra.

Unutrašnji dizajn mi deluje kao poboljšanje. Izgleda više modularno i da se lakše rasklapa od Phat-a, a heatsink sa obe strane je interesantan izbor. Dobro je što su temperature i nivo buke barem isti kao Phat 1200 verzije u sad malo skučenijem prostoru. Ipak, bilo bi lepše da vuče manje struje, ali prošli smo granicu gde se mogu brzo očekivati značajna poboljašanja u vidu toga.

Što se mene tiče, nije upgrade u odnosu na Phat-a, ali razmišljao bih o Slim-u da sad kupujem PS5 :slight_smile:

4 Likes

Upalio sam jutros ps5 posle dugo vremena i vidim da radi stream za ps5 igre posredstvom premium preplate. Kapiram da je instal game i dalje bolji nacin igranja ali testirao sam nekoliko igara

1 Like

https://twitter.com/RinoTheBouncer/status/1720934685876883820

Za ovo se zivi! Ne postoji kompanija koja ima toliko dobrih IP-ijeva koje fanovi sa nestrpljenjem cekaju na remake/reboot kao sto je CAPCOM

1 Like

Onimusha :muscle:

Oba :heart_eyes:

1 Like