Dino definitivno. Ali sto se “fanova” tice… pa verovatno da najmladji ima 59god
Dino Crisis sam igrao kao mali i igra mi je ostala u lepom sećanju, iako tad dosta stvari nisam mogao da razumem
Bilo bi lepo kad bi joj uradili remake a da zadrži stari duh.
Onimusha serijal, trojka sa Zan Renoom je bila odlicna. Dvojka bi mogla biti najbolja u serijalu samo da izbace respawn. Dino crysis moze. Jos da (ne capcom) urade remake legacy of kain i parasite eve serijala i ja podvlacim crtu remakeova koje bih igrao
Ne bih se bunio ni za Nightmare Creatures remake, ni za Silent Hill 1 pošto mi je on najomiljeniji. A može i ona igra za ps1 Jackie Chan Kakva legendarna igra
Top igra
9 posts were merged into an existing topic: Marvel’s Spider-Man 2 | Gameplay Reveal
Odlična vest, dobro su se setili.
Mislite da ima šanse da se to prelije i van Eu ?
Nee, nece se desiti ovde ni za milion godina.
Možda, ako uvoznici budu dobili dobre popuste preko, pa preprodaju po malo nižoj ceni nego inače. Mada u skorije vreme drže cene slične prodavnicama. Prošli put kad je bio popust sa 510e na 490e na KP (sad je 475e), u to vreme su i zvanične prodavnice isto spustile cene.
Juce mi promakla Tsushima za 2500. To je najjeftinije što sam video na KP. PS5 director cut izdanje naravno. Poslao coveku poruku u 12 sati a on mi odgovorio uvece za vreme treninga… 20min od te poruke mi šalje da je prodato. Smorio sam se kao plovak.
Eh bedak
Ti si “drug” samuraj! Ti moras to da imas!
Akcija za BF u Gamesu. Ghost of Tsushima Directord Cut je 4600 (sniženo sa 10 soma). Ozbiljno razmišljam da prežalim pare i mašem katanom
Prodam XSS zbog Tsushime. Ostane mi i za neki merch u PS fazonu
Zar nije lakse uplatiti PS Plus i odigrati igru plus DLC?