PlayStation 5 tema (Vol 2)

Dino definitivno. Ali sto se “fanova” tice… pa verovatno da najmladji ima 59god :grin:

1 Like

Dino Crisis sam igrao kao mali i igra mi je ostala u lepom sećanju, iako tad dosta stvari nisam mogao da razumem :smiley:

Bilo bi lepo kad bi joj uradili remake a da zadrži stari duh.

1 Like

Onimusha serijal, trojka sa Zan Renoom je bila odlicna. Dvojka bi mogla biti najbolja u serijalu samo da izbace respawn. Dino crysis moze. Jos da (ne capcom) urade remake legacy of kain i parasite eve serijala i ja podvlacim crtu remakeova koje bih igrao

2 Likes

Ne bih se bunio ni za Nightmare Creatures remake, ni za Silent Hill 1 pošto mi je on najomiljeniji. A može i ona igra za ps1 Jackie Chan :joy: Kakva legendarna igra :joy:

1 Like

Top igra

1 Like

Ross Pivot

9 posts were merged into an existing topic: Marvel’s Spider-Man 2 | Gameplay Reveal

Odlična vest, dobro su se setili.

Mislite da ima šanse da se to prelije i van Eu ?

Nee, nece se desiti ovde ni za milion godina.

Možda, ako uvoznici budu dobili dobre popuste preko, pa preprodaju po malo nižoj ceni nego inače. Mada u skorije vreme drže cene slične prodavnicama. Prošli put kad je bio popust sa 510e na 490e na KP (sad je 475e), u to vreme su i zvanične prodavnice isto spustile cene.

Juce mi promakla Tsushima za 2500. To je najjeftinije što sam video na KP. PS5 director cut izdanje naravno. Poslao coveku poruku u 12 sati a on mi odgovorio uvece za vreme treninga… 20min od te poruke mi šalje da je prodato. Smorio sam se kao plovak. :expressionless:

Eh bedak :confused:

Ti si “drug” samuraj! Ti moras to da imas!

1 Like
2 Likes
1 Like
2 Likes

Akcija za BF u Gamesu. Ghost of Tsushima Directord Cut je 4600 (sniženo sa 10 soma). Ozbiljno razmišljam da prežalim pare i mašem katanom :thinking:

Prodam XSS zbog Tsushime. Ostane mi i za neki merch u PS fazonu :rofl:

Zar nije lakse uplatiti PS Plus i odigrati igru plus DLC? :thinking:

2 Likes