Uzmeš nosioca ako hoćeš da igraš sa svog naloga.
Kad ubaciš taj nalog, podesiš game share & offline play > enable. Skineš igru i sve dalje ideš sa svojim nalogom.
Gost > igranje sa kupljenog naloga
Nosioc > igranje sa svog naloga.
Gledaj ko ima više pozitivnih ocena na razmeni.
A jel ja imam tu neki vremenski rok do kad mogu koristiti nalog? I šta se radi nakon što obrnem igru?
Nema tu vremenskog ograničenja, zadržavaš koliko god želiš. Kasnije je isto prodaš/zameniš nalog po istom principu po kom si uzeo.
Gledaj na to kao da si uzeo disk (ovde je nalog) i kad ti dosadi prodaš/zameniš i ćao.
Samo ne cackas podatke, login i password. igras koliko ti volja, mada i to je trka sa vremenom. kupis za 3000, predjes za par dana, bukvalno prodas po istoj ceni. ako malo zadrzis, prodas za 500 din manje, i dalje si odigrao day one spajdija za 500 din.
- MM
Tja, istece PS+Extra, ode 12.200 din kao nista za obnovu, nisam nasao jeftinije (UK). Delim nalog sa ortakom tako da ide na pola.
Cisto za nauk, jel ima neka fora da se i ovde prodje jeftinije?
Ima, kupiš nosilac na razmeni, ima čak i ceo nalog…
Ne mogu to jer delim nalog sa drugarom, treba i njemu. Jedino da uzmemo odvojeno dva nosilac naloga koji ce zauzimati extra slot za nalog. A nasao sam ceo nalog za 10.000 dinara sa PS plus extra, sto opet ne vredi. Znam da je ranije bilo nekih varijanti, ali mislim da nema vise. Nema veze, sta ces. Moras nekada i nesto po regularnoj ceni kupiti, nije zivot samo Argentina.
Ili da si sacekao Black Friday kao jedna opcija ili druga je bila da ste to uradili u Augustu pre poskupljenja.
Ja sam tad nasao kodove 12 meseci za US koji uz konverziju daju oko 10ak meseci sto je bilo opet deleko jeftinije pa sam uzeo puta 2 i miran sam do marta 2025
Pa razdvojite se, vreme je
Uzeh na razmeni nalog za Spajdija, ali muku mučim sa aktivacijom. Čovek mi je prosledio kod za 2-step verification. Dva koda po 6 karaktera, kako god da ih unesem, javlja da su neispravni.
Buni me to što mi je kodove poslao na slici, a na slici između dva koda postoji popriličan razmak. Kako se ti kodovi uopšte unose, spojeno, sa razmakom, prvo jedan pa drugi… I jel se to uopšte unosi na konzoli, pošto vidim da mi na konzoli pominje Authenticator app.
Zar se ne generiše svaki put nov kod prilikom logovanja uz 2-step putem autentikatora i sl?
Čari razmene
To je i meni čudno, mada mi na konzoli kaže da unesem kodove iz aplikacije, ili da iskoristim prethodno sačuvani backup kod.
Moraću da jurim tog na razmeni, očigledno sam glup za ovo, a baš sam hteo večeras da probam novog Spajdija…
Koliko znam kod je vremenski ogranicen.
Kontaktiraj kreatora shera, ili lika od kog si kupio nalog? Ako nije tajna od koga si uzeo nalog, imas u ps4 temu za bleklistu clanova, pogledaj da nisi uzeo nalog od nekog prevaranta. Uvek gledaj ocene i datum registracije clanova.
Uzeo sam sigurno preko 200 naloga na razmeni, nikada niko 2 step verification nije koristio…
Dule ih koristi ponekad, ja sam samo kod njega nailazio. To mora da ti prosledi kreator share-a, jer ih dobija na mail (backup kodovi)
6 karaktera bez razmaka, mala, velika slova i brojevi.
Autentikator je drugi nacin, ali to vec niko ne koristi sem mene za privatan nalog.