PlayStation 5 tema (Vol 2)

Gde si uzimao?

Ima na Aliju

1 Like

Mozda mnogo trazim izlazi mi 100 sranja ako.znas koji valja da mi pustis.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BAM6.90 58%OFF | 2pcs 3D Analog Joystick For Switch Lite And Switch Joy-on Replacement Joystick Left Or Right Analog Thumb Stick Joystick

1 Like

Garancija?
Na Benchmarku pokupio ovaj za PS5

1 Like

Garancija istekla. Ali sve da imam garanciju mislim da bih za ove pare uzeo i popravio.
Vise me kosta gorivo da odnesem dzojstik do radnje… onda ide agonija cekanja… pa moji zivci.
A ovako ako nabavim deo promenice to moj kum za 20min. Dok popijemo kafu, izblejimo malo sve gotovo.

2 Likes

A svakako je lakse i manje stresno za zivce uz pivo :grin:

1 Like

Ko zna sta će zalemiti uz pivo :rofl: bice analog umesto RT :grin:

Bice rakija, volimo rakiju :grin:

Biće inverted controls, zamenjen levi za desni analog :grin:
A uz malo više rakije stick :arrow_down: = X :grin:

Dual edge pro :rofl:

Ako se odšrafi sa rakijom, biće Dual Edge Pro Max :joy: Pritisne trougao na kontroleru i dole niz ulicu se pali komšijin Xbox i otvara mu gepek od alfe u isto vreme :joy:

1 Like

Ne znam kako Sony sebi dopusta taj luksuz kada je u pitanju gamepad, nikako mi nije jasno.

Pa ocito da ne utice na prodaju! Super im ide.

2 Likes

Narucio je kum sa alija 2 seta pa da se igramo kada stigne.

2 Likes

Trenutno kriza GaaS tržišta nije baš najbolja prognoza, ali ko zna, možda Sony ima nešto u rukavu pa bude hit.

Ne verujem da ima, niti ce.

Rockstar ima hit, Fifa je hit, Fortnite, Dota, Call of Duty, poneka odd sleeper hit igra se tu umesa… jako tesko je potrefiti dobru GaaS formulu.

Ne vidim zasto praviti toliku filozofiju od decenijama stare formule za uspeh. Usporava jer je puno konkurencije, bili su alavi sa cenama…

Ja i dalje ne razumem sto stalno sve mora da raste. U startu neodrziv model, kako za sony tako za ceo kapitalizam.

2 Likes

Problem je što Soniju rastu budžeti, broj potrebnih developera, vreme razvoja single player igara a broj prodatih kopija je isti kao kada je AAA igra pre koštala 50 miliona dolara, i sad kada košta +150-200 miliona. U nekom trenutku se održivost dovodi u pitanje pa se zato u mix ubacuju GaaS igre sa konstantnim prilivom novca. Pitanje je da li su u tome zakasnili ili se nadaju da će od 10 GaaS igara koje imaju u razvoju, dve-tri “upaliti” i postati hit.

1 Like

Jest sad veći budžet za jednu igru ali takođe prodaju mnogo više primjeraka nego nekad. Prije kad su se igre štancale za godinu dana bilo je više izbora i igrači su bili rasuti svugdje, kupovali su šta im se sviđa i nisu svi igrali sve. Sad kad izbace GoW ili Nintendo novu Zeldu npr. svi je kupe, jer nije da izlazi takva igra svake godine.
Profiti su opet veći danas.

Ali GaaS je zlatna koka opet koja neprestano daje.

2 Likes