PlayStation 5 tema (Vol 2)

Pa naravno kada ne placaju nista zaposlene. Ovi sto su napravili Super Mario su odavno.umrli od starosti. :grin:

2 Likes
1 Like
3 Likes

Bas sam skoro merkao Callisto plus DLC ali mi je bilo puno para za 5-6 sati koliko treba da se predje.

Tako da sad samo DLC da se uzme ne nekom Black Friday/New Year sale-u

Covece kada vec igras third party igre kupi SeriesX i bog da te vidi. Series X(arg store) je raj za igrace koji pikaju 3rd party. Sto bi bacao visestruko vise love da bi igrao na ps5?

1 Like

Bio je neki plan uzimanja X ili S-a ali sad sam nekako odustao, plus posto za godinu dana obrnem probrane AAA naslove i nije toliko strasno. Nesto se uzme preko razmene nesto na svom nalogu tako da nije problem.

Naravno da je jeftinije arg/xbox kombinacija ali kad preracunam da moram da kupim konzolu pa da odem do banke da uzmem mastercard i da od nule gradim nalog prosto mi se ne radi to.

1 Like

Pa naravno da ti se ne radi, i da je besmisleno, pored razmene ko bi bio lud da prelazi na xbox i argentinu, tu nema nikakve ustede.

Cela poenta argentine je da placas svojom karticom igre na svom nalogu, jer je ā€œlakoā€, koliko god bude trajala inflacija i dalje ce biti skuplja opcija od naloga koji mozes da predjes i prodas sa nekim malim troskom… Zoki je racunao bio da je presao 100 AAA igara day 1 bese na PS4 za oko 100e ukupno lol. Igranje bukvalno svega ti je bukvalno dzabe na Playstationu. Nego ljude mrzi da stavljaju na prodaju kad predju i siroko opusteno moze se nije frka za pare.

Argentina je za fanove xboxa koji imaju viska para i fobiju od razmene naloga a dovoljno su dovitljivi i price sensitive da se zezaju sa tim. Ali u jednom momentu ce i ta inflacija da se zavrsi, ili ce igre samo da se poravnaju sa inflacijom na 50.000 pezosa… i dodjes opet samo na klasican share split pola pola, ako uopste imas s kim, sto verovatno neces ni imati.

E sad jbg ako juris neki DLC, neku egzotiku koja nema na razmeni… ne mozes da kupis indie igru za 18 RSD preko razmene a ovako lepo kao gospodin isuces mastercard i pokupujes brdo gluposti na sale-u koje neces nikada igrati.

1 Like

@yolixeya nadam se da ce Dzim Rajan uskoro da ustupi mesto nekom smislenom CEO-u.

@ph1beropt nije prvi put da failuje Sony security, secam se bese na PS3 ili early PS4 nije radio PSN mesecima dok nisu zakrpili rupe. Anonimsi su popzdeli zbog pravnih procesa protiv Geohota, koji je uzgred kompletan car, bio je samo talentovan klinac u to vreme, i dobro se zabavljao uprkos pravnom shitstormu morao da trpi od Sony-a.

3 posts were split to a new topic: Jim Ryan napuŔta PlayStation

Cudi me da jos uvijek nema zvanicne najave za slim ili je uopce nece biti :thinking:

I ja čekam to :wink:

1 Like

Koji djavo čekate slim. Base PS5 je fantastičan. Tih je u rafu, ne greje se, odlične performanse. Ni blizu nije iskoriŔćena konzola. Jedino ako zbog gabarita vas odbija. Zaista ne vidim priču gde se slim uklapa u trenutno stanje. :man_shrugging:t2:

4 Likes

Čekao do sada mogu joŔ

1 Like

Citao sam da uz slim treba doci i poboljsani gamepad po pitanju kvalitetnijih dijelova, ovaj se kvari nenormalno.

Istina, ja sam npr. promenio pet Dualsense-a za pola godine koriŔćenja istih. Neverovatno se kvarU, dok Series džojpedi Bog da im zdravlja i sreće da, radU ko avion, samo su nažalost veoma kliktavi i bučni…

Alpsov RKJXV potenciometar je problematican, jer je deklarisan na oko 2 milion ciklusa (ciklus bi ovde bio pretpostavljam bilo koja promena pozicije i vracanje u neutralnu), sto je dostizno za manje od pola godine igranja, nakon cega je moguc drift. Sony je pod tuzbom koja moze rezultirati obavezom da obezbedi besplatne popravke. Identicno jeftino off the shelf djubrence koriste i Xbox i Switch (koji je doduse predvideo lakse zamene sa kablom) tako da je 99% sansa da ce se Alpsov potenciometar koristiti do kraja generacije, mozda i u sledecoj.

Ovo je replacement,potrebna je i lemilica. :sweat_smile:

2 Likes

U pravo vreme si okacio. Jedan je poceo blago unapred da ide.

1 Like

Šta znam za switch me dva analoga izaŔla par eura a ovo je dosta skuplje i komplikovaniji je zahvat