PlayStation 5 tema (Vol 2)

bar slim da nam daju za sad

4 Likes

Србија! :serbia: :grin:

6 Likes

Šta je sve sinoć objavljeno?

Jao zaspao i propustio, dodjavola.

1 Like

Ništa specijalno. :cold_face:

1 Like

Odgledao sam truckajuci se u prevozu jutros.

Foamstars likovi, Spiderman kostimi, VR mod za RE, Final Fantasy 7 part 2 (koji mi se jos i najvise igra)… Avatar koji izgleda odlicno ali ne moze bas da prikrije koliko je Far Cry na Pandori… jos nekih Japanstina… ne mogu bas reci da sam oduvan.

Mislim da mi predstojeci Xbox lineup deluje zanimljivije.

Ipak neću još nastavljati DS. Iskrso deal za spajdija :sweat_smile:

Kako ide fora za upgrade?

1 Like

Jebli mater svoju i to mora da se kupi…

5£ je na UK PSN-u koliko se sećam

1 Like

Sad sam pazario preko cd keys gift card pa sam uzeo. Nije strašno ali me neprijatno iznenadilo. Svaki upgrade plaćam…

Dobar je Spajdi, ko tanjir slavske supe. :grin:

3 Likes

Definitivno je dobra igra.

Najjace što sam se više njihao po gradu i pentrao ko majmun nego što sam rešavao misije. :joy:

2 Likes

Btw, na kom grafičkom modu ste igrali spajdija?

Miles morales sam igrao na 60fps + RT, ne znam dal ovaj ima to, njega sam prešao još na četvorci :grin:

1 Like

Ja uvek performance mode furam. 30fps quality mode jedino ako nema druge opcije.

5 Likes

Daš pare :joy:

Edit: Op, ukapirao si znači :joy: Računaj da je to priča za sve ekskluzivu i biće ti lakše… Kao… :joy:

Ja na 60fps+RT. Bombonica od igre, evo sad uplovio u Miles Morales, kako bih spremno dočekao Spajdi 2.

Mada ne znam kud ću pre, Starfield lagano guštiram, a sa druge strane u oktobru Spajdi+Alan Wake 2, ne znam koju pre odigrati. Još čujem da je i novi AC solidan :grinning:

3 Likes