PlayStation 5 tema (Vol 2)

Algoritam prepoznaje dugogodisnjeg Xbox fanatika pa malo troluje :smiley:

4 Likes

Meni ovo izbacuje :wink:

2 Likes

Ja svoj ps5 imam godinu dana i držim ga horizontalno. Nisam imao nikakvih problema sa njim sem interne memorije :upside_down_face:

Sve ode na OS…

3 Likes

Hogwarts najlepsi, i njihov collectors edition ima najlepsi steelbook i sl. :ok_hand:

1 Like

10 Likes

I ja sam ga obrnuo horizontalno. Udara u plafon kada ga drzim u vertikali :grin:

2 Likes

De si @iNikola covece.

1 Like

A tu sam ja. Vi se ovde zezate, dok ja moram da zaradim za zenu, decu, obe svalerke :grin::grin: nezgodno :grin:

Posto ce ici standardno na oglas vrlo brzo cim dosadi po dobroj ceni, stikeri samo da pokazem da je nova trenutno :grinning:

3 Likes
1 Like

Uh ovo je stvarno dobar lineup.
Nier i Aegis rim će se sigurno preći.

1 Like

Ovaj put javi prvo meni :wink:

1 Like

5 Likes

Indie i 3rd party? Di je Spiderman 2? Možda kao iznenađenje na kraju…

Ne znam ni vredi li više išta pokazivati za njega jer izlazi uskoro. Svi već znamo šta da očekujemo i kako će da izgleda. Sve nadalje su potencijalni spoileri.

Taj rad. Brzo će 20.10.

Nista 1st party, samo 3rd party. Ne očekujem ništa spektakularno. Ja ću gledati samo i drzati fige da izbace datum izlaska za RE4 VR. :crossed_fingers: Mada neće biti mislim da to čuvaju za Tokyo Games Show.

Mozda bude nesto za PS5 slim/pro :grin:

1 Like

Za Pro neće sigurno. PS4 Pro je bukvalno zvanično najavljen 2 meseca pred launch, tako da će vrlo verovatno biti i sa PS5 Pro priča ili kako će se već zvati konzola.