Podsetnik: veceras u 23h je State of Play na kome ce prezentovati navodno urnebes od novih igara. ![]()
Gta VI
aha ![]()
Previše sam ishajpovan i očekivanja su mi ogromna
Hoću demo svake igre koju budu prikazali…
Još si mlad

ma pustite me da sanjam… ![]()
Ja veca ocekivanja gajim prema Summer Game Festu. To ce biti neuporedivo kvalitetnija prezentacija
Fora je da niko ne želi da napuni bioskopsku salu bez da imaju ogromno samopouzdanje u ono što će prikazati.
Mene doduše malo i nervira što je sve ovako raštrkano u ovih par dana.
Jbote na ovom forumu ima 3-4 ozbiljna playstation teletabis bota ![]()
E zato je E3 meni bio jedan od najboljih događaja godine. U 3 dana toliko najava za igre, konzole, sve i svašta da ne znaš gde ćeš… Mi se skupljali i gledali Live prenos uz pizze i pivo kao utakmicu da gledamo. Ovde na forumu Live Chat u tom periodu, dobra sprdnja bila. Ja se baš smorio kad su ugasili E3 i svako se raštrkao na svoju stranu.
Večeras bih voleo da čujem nešto na temu God of War-a.
Eventualno da vidim neki gameplay za ovu Naughty Dog igru.
@robotnjik ako je dozvoljeno vredjanje drugih clanova na finjaka , samo kazi.
Tuzibabaa ![]()
Jeste da, realno ne tice se mene ali mi bukvalno strci od celog foruma ovo pajserisanje.
Problem su pc portovi, nikako lošiji kvalitet ![]()
A dobro, nista preterano.. Mora malo zabave.
PS4 era je bila peak u prodaji, nakon toga, iako više konzola na tržištu, nastavci su prodavani manje. Evo koliko se samo ovde pričalo o Forbidden West, Ragnaroku ili Ghost of Yotei, dve nedelje maks, čak i Spiderman 2, dok smo za prve igre imali kilometarske threadove. Ne moramo čak ni da pričam o ovom forumu koliko online može da se vidi manjak interesovanja.
Ovo je već veliki problem.
Studio od kog se najviše očekuje već 6 godina bez igre.