PlayStation 5 tema (Vol 2)

Jok brate, bar ja ne diskriminišem, što reko onaj nisam ja rasista i ksenofob, ja mrzim sve ljude podjednako, e isto tako za brandove :rofl:
Trenutno se razmišljam dal sam normalan što sam puko 2000€ na gpu i napajanje al jbg :smiley:

5 Likes

Ma sve top ali pravdati jednu korporaciju što te krade to je tek posebna kategorija

jbt kao da je 2005. opet

1 Like

To je bila šala generalno, nisam tebi uputio, znam da se i ti zajebavaš…

Nego su se zeleni nešto uzjogunili, al dobro trenutno su u reformama a ne znaju na koju će stranu pa ih razumem. :grinning_face:

3 Likes

Jbg zapad ko zapad, svima im je u glavi da beskonačno i konstantno može i MORA da raste profit. Što se i po ekonomiji više puta kroz istoriju pokazalo kao netačno.
Za enshitifikaciju su svi krivi, samo im je izgleda različit timeline kad ćemo da dobijemo nečega manje a za to da plaćamo više.

2026 godina, došli smo do toga da je lakše prosečnom čoveku da instalira i podesi gnu/linux nego ovaj izrod što se zove OS od msa. Te moraš konzolu da bi pravio lokalni nalog, te update za update za update, i blokiraš update drajvera, te debloat itd itd itd.
A priseti se kako je nekad bilo, npr ovo nije ni potato, nego ne znam ni kako bi nazvao, pirinač :smiley:

1 Like

Ma generalno mene hvala bogu to ne pogađa ali ima ljudi kojima je to religija

Bar priznaš dvostruki standard.

Evo PC Gamer plače za Sony ekskluzivama. :grin:

2 Likes

Ratna atmosfera u svetu, a bogme kuva se i novi console war, već je krenulo hladni rat Sony - PC.

1 Like

Verovatno teske lazi, ali ne smeta hajp. :innocent:

6 Likes

Ko god da je ovo pravio, malo(mnogo) je preterao :laughing:

Ali ne sumnjam u to da će stvarno biti najveći do sada. Ipak zovu ljude u bioskop za ovo.

2 Likes

Potpisujem sve. Ako se 30% ostvari….

Neće :laughing:

2 Likes

Izgleda kao necija wish lista, ali nakon odlaska Rajana koji je fantazirao da ce profitirati na niskokvalitetnim live service igrama, nov menadzment se vraca singl player ekskluzivama, logicno je da nastave neke fransize.

3 da znam da hocu da igram.

Uh, samo da prikažu bilo šta od njihovog ‘najkvalitetnijeg studija’ i mogu da crknem :smiling_face_with_tear:

1 Like

Da pokažu bilo šta za Uncharted i game over za mene.

Wolverine me ne radi ni malo ali videću na šta će da liči i kakav je gameplay. Ali Spider Man 3 isto može :sign_of_the_horns:

Ali da, lista deluje previše dobro :face_holding_back_tears:

1 Like

Rade ove fejk spiskove svaki SoP. Najjači mi je bio jedan gdje je neko stavio Horizon Zero Forbidden East na spisak :grin:

Ali super što će biti veći SoP, neko kažu i 90 minuta. Imaju moju pažnju.

3 Likes

Ma kakac crni Spider Man 3, ko još želi da skače po NY po treći put :laughing: Nisu ludi.

Vulvi deluje zanimljivo jer pojma nemam kako će da inkorporuju šume i autoputeve i onda gradić usred svega toga, ali Insomniac je pravi studio za to :grin:
Zamišljam ga kao Days Gone (nisam još igrao) sa SpiderMan combat-om.

I ovo je dosta izlizano.
Koliko god da volim Uncharted i The Last of Us jer su praktično zlatni standard akcionih-avantura, mislim da će Naughty Dog napraviti odličnu odluku sa Intergalacticom ako stvarno bude souls-like i više arkadna avantura :drooling_face:

Meh, mislim da nema ništa izlizanije trenutno od souls like krševa na sve strane. :face_with_spiral_eyes: Bukvalno mi se smučio žanr do mere da me i same souls igre smorile. Ljudi zaboravili na koncept hack n slash od kad su svi krenuli da kopiraju ovo. Koliko igara mi se svidelo na oko i batalio samo zbog toga. Smorili bogaoca više… Ta igra može da mi privuče pažnju samo ako ne bude u tom fazonu, ako jeste, skip kao kuća. Uncharted ftw. :joy:

5 Likes

Pa bre ne mislim da će biti potpuni souls-like, ali nadam se da će imati neke elemente.
U suštini voleo bih da malo promene formulu svojih igara i malo ih otežaju, čak i hack n slash bi bio okej.
Takodje ono što je Drakman pomenuo da želi da se igrač oseti izgubljeno, usamljeno i zbunjeno me mnogo voziiii…

1 Like