PlayStation 5 tema (Vol 2)

Ma kakav crni ‘rat’, bitka je dobijena odavno.

Nije zapravo ni bila bitka, samo je bilo pitanje vremena dok internet brzine sustignu velicinu igara. Secam se kad sam skinuo Shadow Complex jos na xboxu 360, osecao sam se ko da sam stupio u buducnost. Celu igru dobio a samo sam stisnuo ‘download’.

Verovatno je i downnloadu igara odzvonilo, samo dok streaming brzine sustignu nisku latenciju lokalnog igranja. Neki od nas vec tako igraju.

Voda uvek ide nizvodno, pogodnost uvek odnosi pobedu.

Znam da ima ozbiljnih nedostataka all-digital, all-online zivotu, al to je vec druga prica.

3 Likes

RTS-SNS se bavi izuzetno bitnom temom :joy:

8 Likes

1 Like

Cena kao pola konzole :grin:

Kad kupuješ? :grin:

i onda kroz dve nedelje oglas za 350 eura ovde

A ne, ne, samo bi niža cena bila.

Ne znam u kom univerzumu ti zivis , ne pisi gluposti :slightly_smiling_face:

Ps. To jazavci rade, ljudi sa foruma bar znaju kakva je prica kad ja bilo sta prodajem i svi budu ispostovani, naravno na moju stetu :slightly_smiling_face:

2 Likes
3 Likes

Heh, hteo sam danas da kupim Outlaws :joy:

2 Likes

Sto mi drago sto su prsli sa tom igrom :grin:

1 Like

Hahahaha taman se lepo potrefilo :grinning_face_with_smiling_eyes:. Imao sam i ja iste situacije da sam razvlacio kupovinu i na kraju taman kad odlucim oni je ubace u neki od Plus modela.

Sto se samog Ubi-ja tice ja sam 50 / 50, i zao mi ih je i nije. Zao mi je zbog same nostalgije i igara koje su izbacivali pre 15-20-25 godina koje su bile vrhunske. Sve su to IP-jevi od kojih mogu da se naprave remek dela ali eto zbog niza i hrpe pogresnih odluka su tu gde su. Ja sam npr. i Avatar i Star Wars odigrao i mogu da kazem da sam uzivao, ali da li su to vrhunske igre kakve su pravili, nisu ni blizu. Zao mi je Star Wars-a samo zato sto pored njihovog postoji samo EA alteranitva, koja kao kompanija nista bolja nije. I samim tim kako je ovaj na neki nacin flop-no buducnosti da vidimo neki nastavak je ravan 0.

Ubi-jev Shadows sam zavrsio tako sto sam skinuo trainer kako bih mogao da se teleportujem po mapi jer ono je strano, mapa je ogromna, svuda imas neku ikonicu necega koje ne doprinose nicemu vec i smetaju. Sa njom sam imao istu situaciju kao sa Valhalom.

3 Likes

Nemoj tako, odlicna je igra. Nije ju cak ni ubi pravio, samo bio izdavac. Najbolji AC koji nije AC.

2 Likes

Auu ziv nisam bio dok ovo nisu objavili :grin:

4 Likes

Sprdnja

1 Like

Digli cenu za $1 mesečno :rofl:

2 Likes

I 3$ za 3m plan :grin:

1 Like

Jeste da ovo nije dobro za gejmere, jer kod ekskluziva jedino gejmeri gube, ali ovo možda natera developere da iskoriste i iscede svaku kap PS5/PS5 Pro konzole bar do kraja ove generacije.
Kažu da roll prvih ‘pravcatih’ PS5 ekskluziva počinje izlaskom Vulverina, Medjugalaktičkim i još nekim iznenadjenjima ove i sledeće godine :grinning_face:

edit: Sad dok sam prevodio ove naslove, nevezano za ovo, ali meni idalje bode oči što npr ime serije The Last of Us na HBO-u nije prevedeno ili adaptirano na neki način. Kapiram da ne može sve da bude kultni “Osmi putnik” od generičnog Alien-a, ali The Last of Us je baš krut naziv za Srbiju i region.