PlayStation 5 tema (Vol 2)

Ma ne dolazi u obzir!

1 Like

Mene to asocira na doba pleyke 2 pa nemam problem, xbox sam navikao da je bežečni

Traju 3-4h što je skroz okej ako imaš charging station gde ih za 5sek zameniš :grinning_face:

1 Like

Naravno da imam charging station ali meni je ovo neprihvatljivo. Series X|S kontroleri traju po 7-10 dana, neuporedivo!

Here we go again :rofl:

5 Likes

Kad već šalješ na remont pitaj čoveka da ti ugradi hall effect potenciometre ako ih ima. Navodno su mnogo trajniji jer rade na principu magneta pa nema habanja gume kao kod standardnih. Nisam probao, al znam da ih je bilo na kp za ps, xb, switch

2 Likes

Evo upravo mi se beli dualsense potrosio za manje od 2 sata. Crni se jos nije napunio na stanici. :face_with_medical_mask:

Brt, tebi crkle baterije na tim joypad-ima čim crkne za 2h.

Oko 6 meseci nisam koristio ps5. I sta me saceka? Na jednom drift a na drugom baterija. Uzasni kontroleri!

2 Likes

covek neki inzenjer a ne razume nista oko tehnike :rofl:

1 Like

Sto ne menja cinjenicu da su kontroleri smece!

1 Like

Najbolji kontroler koji sam ikada imao.

Meanwhile, dobio sam drift na Xboxovom i to da stvar bude gora Starfield specijalnoj ediciji, skoro da ga nisam uopste ni koristio.

I meni se svidja. Jedina mana mu je onaj problem koji se nekad desi sa ‘kliktanjem’ touchpad-a pa moraš da ga otvaraš i zatvaraš.

Nemas pojma brt. Mogli su i oni da kazu evo stavite 2 baterije od 2450 i igrajte 7 dana, ali su bili u fazonu, ne brt, nije nam ovo 2006. Poyy

1 Like

Bili su u fazonu, evo vam ovi krsevi pa ih punite na svaka 2 sata. meni se vise svidja MS resenje.

Pretpostavljam da mozes slicno alternativno resenje da nadjes i od 3rd party kontrolera ako ti gori pod nogama. A mozda nisu racunali na ludake poput tebe koji ce da igraju 12 sati u cugu :rofl:

1 Like

Ne smeš da pišeš protiv sonija na ovom forumu, jel si lud… :joy:

1 Like

Ko somovi na bućku :fishing_pole::sweat_smile:

1 Like

Uskoro ce moci samo protiv Sonija, jer nece imati o kome drugom :face_holding_back_tears:

1 Like

Switch 2, Xbox Ally mogu da se sagnu. :smiling_face_with_sunglasses:

4 Likes