PlayStation 5 tema (Vol 2)

ti ga zivis b’ate moj!

2 Likes

Za vas banja :face_holding_back_tears:

I jeste brate. Sve igre na jednoj konzoli. Malo li je?

Misliš da je to dobro…? :joy: Ne ložite se da neće sony da digne cene prvom prilikom čim vidi kako će ovde da prođe, to su radili bukvalno svaki put. I od kad je nemanje konkurencije dobra stvar…? :joy:

Mi smo Sonijevi ratnici! Platicemo i 120$ za igru! :rofl: ma zajebavam se brate. Nije dobro, ali MS ocigledno zabole za to. Njima je banja najvise.

3 Likes

Pa ko kaze da je dobro. I ko je kriv za to, nisam sigurno ja nego ljudi koji lose vode Microsoft.

A kad smo vec kod ko konkurencije nije Sony bio na antimonopolskom sudjenju nego MS.

2 Likes

Moram probati nakon update sistema kad ga ostavim u sleep bude onaj ekran u nižoj rezoluciji i restartuje se

1 Like

Ja nemam tih problema. Meni je zakucano na 1440p.

1 Like

Na 8k konzoli bro?

2 Likes

Jos nemam 8k displej. Nema ga ni gasterbajterska sirotinja, a kamoli ja.

1 Like

Bar 4k greota je ispod toga igrati na pleyci

Zato sto.su 2 komada nedovoljno za jednog igraca

4 Likes

1 Like

Moga’ si neku mušku boju brt. :grin:

2 Likes

Nije bio Vulkan Red pa rekoh daj ovaj…da vidimo sta će Mlađa mirođija reći @MladenVR :grin:

2 Likes

Kako kome, meni jedan (imam ukupno 3 Dualsense-a) sasvim dovoljan, drži baterija 5-6 sati glat. Posle gaming sesije ide na stalak za punjenje i tjt, nema brige za bateriju.

Ko mene da si opisao s tim sto ja imam dva dualsense-a, ali ista prica. nije mi se desilo da ispraznim joy dok igram, doduse ne secam se kad sam sastavio vise od dva sata igranja. posle igranja na dock,i sutra pun.

3 Likes

Ja koji nemam dock za punjenje

2 Likes

pa valjda je nesto preteklo sa tih naloga :smiley:

Sve raskrčmila sitna đeca :sob::joy:

4 Likes