ti ga zivis b’ate moj!
Za vas banja ![]()
I jeste brate. Sve igre na jednoj konzoli. Malo li je?
Misliš da je to dobro…?
Ne ložite se da neće sony da digne cene prvom prilikom čim vidi kako će ovde da prođe, to su radili bukvalno svaki put. I od kad je nemanje konkurencije dobra stvar…? ![]()
Mi smo Sonijevi ratnici! Platicemo i 120$ za igru!
ma zajebavam se brate. Nije dobro, ali MS ocigledno zabole za to. Njima je banja najvise.
Pa ko kaze da je dobro. I ko je kriv za to, nisam sigurno ja nego ljudi koji lose vode Microsoft.
A kad smo vec kod ko konkurencije nije Sony bio na antimonopolskom sudjenju nego MS.
Moram probati nakon update sistema kad ga ostavim u sleep bude onaj ekran u nižoj rezoluciji i restartuje se
Ja nemam tih problema. Meni je zakucano na 1440p.
Na 8k konzoli bro?
Jos nemam 8k displej. Nema ga ni gasterbajterska sirotinja, a kamoli ja.
Bar 4k greota je ispod toga igrati na pleyci

Moga’ si neku mušku boju brt. ![]()
Nije bio Vulkan Red pa rekoh daj ovaj…da vidimo sta će Mlađa mirođija reći @MladenVR ![]()
Kako kome, meni jedan (imam ukupno 3 Dualsense-a) sasvim dovoljan, drži baterija 5-6 sati glat. Posle gaming sesije ide na stalak za punjenje i tjt, nema brige za bateriju.
Ko mene da si opisao s tim sto ja imam dva dualsense-a, ali ista prica. nije mi se desilo da ispraznim joy dok igram, doduse ne secam se kad sam sastavio vise od dva sata igranja. posle igranja na dock,i sutra pun.
Ja koji nemam dock za punjenje

pa valjda je nesto preteklo sa tih naloga ![]()
Sve raskrčmila sitna đeca ![]()
![]()