Iskreno se nadam da ce prikazati Saros. Sad pola foruma u fazonu “sta bese Saros, suncetipoljubimzarko”
![]()
Ne očekujem puno.
Vidim da se dosta naložilo na Vulverina i Medjugalaktiku, ali čisto sumnjam da će biti prikazani bilo šta od toga.
Možda novi hack-and-slash God of War, Soros i RE9 Leon.
Holy shit, odmah prva igra Saros. Idemo!!!
Juče sam za SH f morao da uzmem gift dopune za psn… Apple Pay nije radio ![]()
Verujem da nekad tako malo hoće, malo neće.
50$ sam uzeo sa oficijalnog sajta Playstation-a i tu sam čekao SAT IPO VREMENA. Onda sam se iznervirao pa sa uzeo 10$ sa Amazona i tu čekao POLA SATA karticu. Na kraju sam puko i otišo na CDKeys (Relaoded valjda sad) i tamo su mi iste sekunde poslali još 10$.
Odakle kupujete dopune kad Apple Pay zabode?
Američki PayPal mi više ne prolazi od kad Apple Pay postoji.
Apple Pay uopšte nije imao opciju samo za ovu igru dok je za druge igre moglo normalno da se kupuje. Ne znam zašto…
Evo ko hoće limited edition Ps5
Danas dolazi i Tlou2 remaster u extra pretplatu.
Koga je zanimalo odigrao je do sada bar 2 puta
Samo da javim da PayPal ipak radi, nego je meni istekla stara davno dodata kartica.
Takodje, ne znam što se o tome ovde ne priča, ali na Benchmarku se piše za SMS Virtual aplikaciju sa kojom možete za 3min da otvorite US PayPal i plaćate sve živo bez da dodajete kredite ![]()
0,99€ košta američki broj i traje vam 20min dok ne potvrdite PayPal. Eto probajte to ako vam Apple Pay malo radi, malo ne radi.
Može li se otvoriti argentinski paypal?
Pitam za druga.
Može, ali pogledaj cene Argentinskog PSN-a ![]()
btw Xbox na Argentini ne podržava PayPal.
E do mojega. A Turska?
Nema paypal
Dušu dalo za Robota ![]()
Reebok je na bojkot listi ![]()
Po ko zna koji put cu reci da su baterije na dualsense kontrolerima tesko sranje! Vi koji ste svakodnevno na PS5 verovatno ste navikli, ali ja koji igram samo PS studio igre, uvek se neprijatno iznenadim. Pa juce sam 3 puta menjao kontrolere- prvi, drugi, prvi. Jednostavno 2 kontrolera su minimum za jednog igrača. Sutra ih oba saljem na servis kod brata Doody-a u Niš. Crni zbog drifta a beli preventivno nek ocisti da se njemu ne pojavi drift.
Uzmi tip c na tip a kabal od 3metra i koristi žičano