PlayStation 5 tema (Vol 2)

Kakav je input lag?

Prilicno dobro radi.
Potpuno igrivo. Najvaznije je da ti PS5 bude na kablu i da imas kuci dobar upload. To je najvaznije.
Ali ne znaci ti ni upload 500 posto Sony serveri pustaju samo do 30.
Tako da je vazno da je stabilnih 15-20 upload.
Naravno da treba dobar down takodje ali manje vazno i samo za Portal.
Kod kuce mi je slab net bio pa sam podigao malo i super radi. Po celom stanu radi dobro, osetio sam u nekom momentu jedva da je zaseckalo..

Cloud radi dosta dobro, tu onda iz jednacine ispada PS5 pa zato jos bolje radi.
Uzevsi ovo definitivno mislim da je jedina buducnost neka cloud konzola bilo rucna ili ne.

2 Likes

Pitanje za sve koji znaju?
Na koliko konzola je moguce staviti jedan moj PS nalog?
Da objasnim sta zelim.
Kada izadje ā€œnovā€ sony ovaj sadasnji PS5 bih stavio klincu u sobu, nov ide u dnevnu gde je sada PS5.

Da li mogu na oba PS da stavim moj nalog?

Mozes ali ne moze taj nalog da bude pocesen kao glavni/primarni na obe konzole.

Tipa ovako:

PS5 kod klinca u sobu: nalog podesen kao primarni i napravljen novi njegov nalog sa kod ce klinac da igra (sa naloga koji je primarni samo pokreces download igre i zatim izlasis za njega)

Novi PS: nalog podesen kao NE primarni i sa njega direktno skidan i igras igre

Na ovaj nacin ces moci da u isto vreme igras igre sa tog jednog nalog, to je taj princip guest/nosioc kombinacije kad se radi share.

1 Like

Da pojednostavim sta ti je @MitraljezaC napisao

Ako klinac ima svoj nalog sa kog igra igre, onda na PS5 koji ide u njegovu sobu stavi primary, kod tebe non primary i to je to. Ti igras sa svog naloga, a on u svojoj sobi igra sa svog naloga igre koje moze skinuti od tebe.

1 Like

Jedan PS nalog može da se deli na tri konzole (da svako igra Ŕta želi u isto vreme):

1. Nosilac A PS5 konzola, deljeni nalog je podeÅ”en kao main/primary na konzoli, igre/sadržaj pokreće sa svog naloga
  2. Nosilac B PS4 konzola, deljeni nalog je podeÅ”en kao main/primary na konzoli, igre/sadržaj pokreće sa svog naloga
  3. Gost, jedna PS5 ili PS4 konzola, korisnik skida i pokreće igre/sadržaj sa deljenog naloga
1 Like

Hvala svima, uradio sam print scr sta ste mi napisali. Posto nece to skoro da se desi. Ali hoce.
Cim izadje nov ps6 ili sta god.
Inace nema klinac nema svoj nalog. Postoji samo moj nalog na konzoli i to igramo obojica.

Jel zna neko gde moze da se kupi day 1 ps5 igra na disku a da nije games i game centar po ovim suludim cenama od 9500 rsd? Jel postoji uopste neka alternativa za preorder?

Nope. Ako hoćeÅ” preorder Games/GC ako hoćeÅ” neke redje igre na disku takodje Games/GC. NemaÅ” ama baÅ” nikakvu alternativu za disk day one igranje.

A i taj day one bude 3rd ili 4th day…ume da uhvati vikend ili te ujebe dobavljač pa ne dobijeÅ” day one. Retko doduÅ”e ali ume da se desi….ja sam tako za Elden Ring seo u kola u 8 uveče da bi stigao do NS dok promenada ne zatvori jer bi me uhvatio vikend da sam čekao dostavu.

1 Like

Jako tuzno gde mi zivimo. Umesto da platim 70 dolara disk, meni ovde traze 95-100 dolara. Kriminal cist

Sve plaćaÅ” skuplje ne samo igre

1 Like

Ispravka, 70Ā£. Mi evropejci smo ga dunuli jer Sony funtu i dolar računa isto. Ako izračunaÅ” 70 funti ti je oko 9500 din. Manje viÅ”e ti toliko uzimaju i oni.

1 Like

Ovo mi se desilo u martu 2023.kada sam cekao preorder RE4 Remake. Dugo sam bio u dilemi i za DK Bananzu i na kraju sam odlucio da kupim digitalnu za 70$ umesto u kod nas fizicku (kasnila vise od 5 dana) za 110 dolara.

1 Like

Biznis priče.

1 Like

2 Likes
2 Likes

Crow County too! BaÅ” sam razmisljao da l će doći za GamePass, kad ono PS Plus.
Ja backlog za 5 narednih života imam… :grinning_face:

Top dodaju The Invincible, vec duze vreme mi stoji u Wishlisti i sve kao hocu necu, skoro je bio 15$ ali me mrzelo da se cimam oko gift card-ova jer nisam imao dovoljno i odustao sam. To je bila odlicna odluka :smiley:

1 Like

http://youtube.com/post/UgkxfQG_F4W9YTzRsGHbQH1QSHyoUUQHFDjy?si=Fr3VOe0uRBoMRJOh

1 Like