PlayStation 5 tema (Vol 2)

Kako se uzima EA Play na PS? Jel može isto kao PS Plus, da se uzme novčani gift card, pa da se sa njim plati pretplata?

da isto

1 Like

Da li ste radili “port forwarding” za vas PS5?
Kazu radi brze net.. nije da mi je trebalo samo igram SP.
Ali sam se malo igrao cisto onako.. a klinac igra te online. Pa reko eto ne moze da skodi.

1 Like

Dok sam imao primitivnije rutere morao samo to podešavati još u doba x360 sada to sve samo prepozna

Pa nije samo za primitivne. Stavljaju ljudi na top rutere. Bolje radi kazu.

1 Like

To sigurno,ali kažem ti bez ikakvih podešavanja huawei modem i žaomi roter imam open nat na xbox i nat type 2 na pleyci

1 Like

Znam, ima i moj Asus, samo mu dodelim Gamin mod za neki uredjaj i kida kako radi. Cak mogu to preko app na telefonu.

1 Like

Morao sam :grimacing:

9 Likes

ako :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Jedan je život

1 Like

100 evra brt. Ne treba futrola.

3 Likes

Futrolaje top.. samo se tesko vadi iz nje kada legne lepo.

Jes dobra futrola :ok_hand:

Malo sam testirao Portal.Treba dobar net naravno. Probao sam kod kuce i na poslu :grin:
Cloud radi top svuda.. probao sam GOW, Cyberpunk, Spiderman… radi super.

Sto se tice striminga sa moje konzole tu je malo teza prica.
Nije na poslu hteo da radi sa konzolom. Treba imati dobar upload da bi to radilo dobro.
Kada sam ubrzao kucni net radi lepo.
Svuda po stanu mi lepo radi, cak u sobi koju pokriva najobicniji ZaoMi ekstender signala.
Za sada top.. videcemo vremenom.

3 Likes

Ako smem da priupitam nešto me drugo zanima, kojim se poslom bavite kada imate vremena da u sred radnog vremena izvadite konzolu i uveliko zaigrate igre? Hvala

Potpis: Znatiželjni Piroćanac :face_without_mouth:

5 Likes

3 Likes

To je sve sa vlasnikom firme :grin:
Dugo sam ja u toj firmi.. meni je posao na prvom mestu i to se zna i ne dovodi u pitanje.. tako da uz takav staz i stav idu i odredjene “pogodnosti”
Vazno je da ja pravim pare i svi srecni. :wink:

Edit: da li je pitanje bilo samo meni namenjeno pa mi persiras ili jos nekome :grin:

5 Likes

Hmm hvala na odgovoru :thinking:

Ma tebi lično nego sam hteo da budem kulturan, da ne bude da mi sa juga znamo samo dva padeža :laughing:

2 Likes

Sve ok. Legitimno i kulturno pitanje. Mislim da sam ti dao odgovor kako i zasto… :wink:

Na temu igracke. Klinac je naravno odusevljen, odlicno radi Fifa, Fortnite i Apex to klinca zanima.
Cak je mene iznenadilo kako lepo radi Fortnite..

5 Likes

A pitao sam eto što iz znatiželje što iz nade da saznam pa da i ja tražim takav poso, mislim nije ni moj težak uglavnom lagano, ali baš da mogu da odvojim vreme i uzmem konzolu u ruke to već nema šanse :sweat_smile:

1 Like