Ovo je tek drugo poskupljenje,gledaju koliko mogu
Konzola 100e skuplja 4 godine nakon izlaska.
Bar su cenu disk drajva spustili pa ako kupis oba, tu si gde si isto. skoro.
samo *RIP valjda
Srecan happy end
Ja volim reći headshot u glavu
To je meme brt
ne kapira to ova Nato generacija
Aham, prvi put cujem za taj meme
Jeste, mi smo tu samo za politicku korektnost
Prije jedno pola godine smo svi paničili ua Xbox i kupovinu na store i oko famozne promjene terms of service Microsofta.
Evo sad gledam, ista panika sa Playstation nalozima sad, jedan lik od koga je dosta kupovano i bio pouzdan je pao što ja znam, ne znam je li još ko.
Znači isto ljudi govore kao pnda sa Xbox-om, kako je sve gotovo, nema više, banovaće sve naloge, bla, bla…
Kontam da će isto biti, tresla se gora, rodio se miš.
Neka, neka meni dobro samo dok je to na drugu stranu (plavi) nema problema
Uz svo postovanje ljudima koji tako dele igre, ali meni je idalje citav koncept deljenja sa tih naloga bizaran i nesiguran.
update: Vise mi ne prolazi US PayPal, sa nasom karticom, koji sam imao od 2014… Apple Pay je najlaksa opcija trenutno.
Nadam se da nece i to pokvariti. Bas bi mi bilo mrsko da kupujem kredite za account.
Odakle ti da je neko pao za to? Sharing je skroz legalan, nisam cuo da je bilo kakvih problema oko toga bilo , osim sto je razmena presusila sa nalozima i ima dosta prevaranata, to jest pojave se povremeno, pa opet pd drugim nikom i tako.
Pisali i grupi na fb, znam da je dosta ljudi tu iz grupe hvalilo tog lika godinama i nije nikad bilo problema. Danas počeli prvo priču kao je li gotovo sa nalozima i onda mi rekoše da su tom liku banovali nalog.
Ne kapiram kako banovali nalog, svaka igra ima svoj nalog, pre ce biti da je taj lik muljao sa nalozima, tipa prodavao isi nalog vise puta i te fore. Mora svaki nalog pojedinacno da se banuje, ta prica ne pije vodu.
Šta je razlog ban-a, to je pravo pitanje. Gamesharing je legalan, piše i how-to na zvaničnom Sony-evom sajtu.
Nalog koji je banovan je sigutno dobio obaveštenje / upozorenje na mail.
Ne bi me čudilo da je neki klinac igrao fifu pa je “čaščavao” protivnika lepim rečima.
Ne znam, ja pitao u grupi ko je banovan jer su pominjali neki ban i pričali o tom game sharingu šta se dešava. Niko mi nije odgovorio tamo javno ali u chatu su mi rekli da je pao taj lik i da su mu sve naloge banovali.
Ne znam je li muljao i šta je radio, važio je za pouzdanog lika, ja sam tu u grupi bio jedno 3 godine i uvijek su ga hvalili drugi i preporučivali. Ja lično ne znam, nisam nikad u đivotu kupio igru na nalogu
Kako brate sve naloge da mu banuju majku mu
Ko je uopšte taj “lik”?
Miloš Kos se zove. Šta znam, kukaju valjda ovi koji su kupovali od njega. Ako si kupio nekad nešto od njega probaj da vidiš je li radi.
Ma ne mogu da banuje sve naloge, otkud oni znaju koji su njegovi nalozi, samo on zna svoj enaloge i moze da promeni sifre, a to se verovatno i dogodilo.To je do kreatora shera, a ne do sonija