PlayStation 5 tema (Vol 2)

Znam za njega, ali nisam uzimao ništa. Upravo ovo što @dezmozom kaže, ne mogu oni da znaju koji su sve njegovi nalozi.

1 Like

Možda ga je neko prijavio. Ko je kupovao od njega ili ko je znao. Vi govorite da ne može a desilo se. Ne kontam zašto bi lik sam to uradio i promjenio kad duže vrijeme to radi. I ovaj drugi što kupiju od njega u grupi što ga isto hvale kažu da je promjenio i uveo pravilo da ne smiješ više preprodavati njegove naloge. Kupiš za sebe i to je to. Očito je Sony nešto pooštrio kad to radi.

Ma mutio lik garant, kakav soni i bakraci.

1 Like

Ja videh za “zabranu” preprodaje kod drugih dobavljača, mislim da je masa informacija izostavljena iz cele priče i da se dosta nagađa. Čak i da ga je neko prijavo, kome? Teško da bilo ko može utvrditi poreklo svih njegovih naloga, sem ako nisu svi pravljeni na privatni domen (neka me neko ispravi ako grešim).

1 Like

Ma kakvi prijavio, gde da ga prijave, lik hoce ponovo da proda iste naloge i to je to.

1 Like

Naravno, nagađa se dosta, niko ne zna šta se tačno desilo. Možda mu i nisu svi nalozi banovani ali jeste mnoštvo, nije sad ono da je jedan nalog banovan.

Nije banovan ni jedan, lik je promenio sifre, ne mogu da se banuju nalozi tako.

Ali bukvalno sam vidio postove iz 2021. da se lik bavio tim. Nikad nikog nije preveslao i nisam vidio niko ikad da kaže ružnu riječ za njega. Zašto bi to uradio?

Zato sto je prevarant i verovatno mnogo naloga otislo u menjazu na drugim forumima ili sta znam. Ne vidim sta se ti potresas kad ne koristis razmenu igara, a ako nameravas da pocnes da koristis, ne kupuj po tim grupama, samo razmena igara forum i samo provereni kreatori shera.

2 Likes

Apsolutno ne namjeravam da koristim, niti se potresam. Samo ne vjerujem u tu priču da je prevarant jer ne može neko toliko dugo da se bavi tim i da bude ok i da nikog nije za*ebao i sad odjednom postao prevarant. Nešto se desilo

Jedno pitanje za vas koji ste imali ps4. Burazer kome sam uzeo Ghost of Tsushima disk, javlja mi da je isao prvi update, pa drugi updat, pa jbni treci update i sada stoji pola sata na 96%. Sta da radi? Jel treba disk da se izvadi pa da proba ponovo?

Treba da proda ps i kupi xbox :laughing:

2 Likes

pa nije to’lko pglu brt :joy:

3 Likes

Nikada nisam čuo da se apdejtovi skidaju jedan za drugim. Sistem uvek skine poslednji apdejt. Trebao je prvo da instalira igru a onda updateuje.

2 Likes

Raspali ps4 pro. Uradio je cancel, restartovao konzolu i upalilo je da se instalira 100%. Preko 90 min za sva 3 update-a. Evo ga igra, odlicna terapija da malo islulira od alkohola.

O kom liku je reč, vidim da se vodi rasprava, lično uzimma igrice za sony sa spacenet, igrice.za.ps5 na ig i neki put na kp, sve radi godinama, na ps4 sada i na ps5

I ja prvi put ovo cujem

Napisao sam gore o kome je riječ.

Te spacenet sam isto viđao da se dosta ljudi žalilo, ali oma i tako nekih što kažu da nikad problem nisu imali. Mixed bag.

Ne znam kako funkcionise dopuna naloga preko indije, pa da se direktno uzimaju igrice, mislim da je to jedna od boljih alternativa, ako share igru sa drugom npr onda se isplati kupiti

Amazon.in