PlayStation 5 tema (Vol 2)

To je super cena. Zamisli samo 50 poziva 50 imbecila… koji nude u zamenu pilice, krompir, bicikl, stake za invalide…
To da izbegne nema cenu :grin:

3 Likes

Ja sam Ps5 dao za 35k, i nekih 5-6 igara na disku uz njega. Ja sam bukvalno prodavac bratina :grin:

5 Likes

Ma kad se proda, proda se, stigla je nova mašina:

Još neki OLED da padne :grin:

21 Likes

Aj da pitam iskusnije, pre prodaje starog PS5, jel dovoljno samo uraditi factory reset?

Čisto da budem siguran da ništa od mojih naloga nije ostalo.

Pre factory reseta raskači sve naloge koji su ti setovani kao primary/main na konzoli. Ideš na disable.

2 Likes

Znači da ih obrišem ili baš ima neka disable opcija?

Ne, prvo ideš na settings, pa user and accounts, dole na other, tu uđeš u console sharing and offline play i ideš na disable. I tako za svaki nalog (koji je setovan kao nosilac/primary/main) ponaosob. Posle toga možeš komotno na factory reset, obrisaće apsolutno sve sa konzole.

2 Likes

Može komotno i samo brisanje naloga, ništa ne ostaje nakon toga. Nije zgoreg ni to, ali dovoljno je samo delete/remove.

1 Like

Imam jedan problem, na konzoli imam jedan nalog, koji sam uzeo od onog Dusansuni sa Razmene, međutim kad je preminuo, svi ti nalozi su oteti, i sad ja na tom nalogu ne mogu da deaktiviram Console sharing, pošto je promenjen password za pristup, jel neće to praviti novom vlasniku problem, jel mogu samo da obrišem regularno taj nalog?

Mislim, ja sam te naloge dodavao na konzolu, ali sam uvek igrao sa primarnog naloga. Svi nalozi su bili nosioci.

Sa ti malogom mozes da se pozdravis, a samo izbrisi nalog, ionako nisi vise nosilac na tom nalogu, a cak i da jesi , dovoljno je izbrisati nalog i to je to. A ako radis factory reset ne moras ni to

3 Likes

What @dezmozom said.

Mare da te ne grize savest, izvuci hard iz konzole i ubaci u blender :grin: previse si se opteretio nalozima na konzoli :roll_eyes:

4 Likes
3 Likes

E ovo se zove mesec :grinning:

A po cemu se ovo zove mesec, volis golf igre? Hogvorts tesko da je bas neka igretina, a ko je hteo igrao ju je do sada, ko nije, kao ja, nece je ni igrati. Ovde jedino blue prince deluje zanimljivo i to mozda…

1 Like

mmm jedna golf igra, mind you… :eyes:
Mesec ima Hogwarts Legacy, Blue Prince i Alone in the Dark 2.

Hogwarts Legacy je dobra igra, za koju ne verujem da bih dao novac zbog bigotskih (generalno transfobicnih izjava) autorke cije ime ne bih da pominjem.
Za Blue Prince pojedini revieweri kazu da je najbolja igra koju su ikada odigrali.
Alone int the Dark 2 igra koju sam mnogo voleo kao mali.

Za mene puna kapa :grinning:

Ko voli Life Is Strange, dobar je i Lost Records od istog studija.

Nije lose za Day One.

p.s mozda je igru lakse igrati na Xbox-u zbog Quick Resume-a, jer dan moze da potraje

2 Likes

RIP in peace

3 Likes