PlayStation 5 tema (Vol 2)

System stability and improvements :rofl:

3 Likes

Ostala je ps1 tema to mi je najbitnije :wink:

1 Like

6 Likes

1 Like

Suskalo se o tome odavno. Za pocetak cu da spicin trilogiju na PS3 :smiling_face:

1 Like

To su rumori i nagadjanja. nema nigde zvanicno.

Rek’o mi insajder :face_with_peeking_eye:

2 Likes
1 Like

Ovo je neka parodija :grin:

4 Likes

Adaptirano od strane Eliot Pejdza koji je svojevremeno i glumio glavnu ulogu.

Igra je bila mid, ali je zato bila graficki power-house sa motion capture-om u to vreme i to na PS3.

1 Like

Herman Holst demotovan u Sony-u, ukidaju obavezan PSN za PC igre.

EDIT: za sada su skinuli PSN requirement za četiri igre, ne mora značiti da će ukinuti za sve.

5 Likes

Baš sam provjeravao, kad odem na Steam na npr. Spider-Man 2 i dalje kažu da nije dostupna u mojoj zemlji.

Spajdi 2 je jedna od igara. Vjerovatno će kroz dan-dva, mene nervira što ne mogu da kupim Ghost of Tsushima i Helldivers 2 na Steamu, kontam da bi mi super legle na handheldu, ali eto, nema pravde za nas.

Zato je GoT piratizovan.

1 Like

Demotovan? Zar on nije i dalje zadužen za Playstation Studios? Ili je neko novi tu?

Bio je co-CEO, sada je spušten na neku poziciju gdje obilazi studije i gleda napredak igara, čini mi se da je istu poziciju 100 godina zauzimao Shoui Joshida.

Uglavnom, ovom ne bi dao ni nacrtane ovde da čuva, ali tu smo gdje smo.

1 Like

Aha, sada je Nishino CEO a Herman vodi studije. Taj dualni CEO pristup je zvučao trapavo od samog početka. Herman je svojevremeno rekao da je Concord budućnost Playstationa.

Jede me sto i dalje ne razumem zasto je Concord tako ljosno o patos. Meni je igra delovala solidno, ono kad kazu what’s not to like.

Znam da ljudi pricaju da je do ‘wokeizma’, al to mi ne drzi vodu – vidis da je sve to grajanje u sustini samo bura u soljici caja. Gro igraca boli dupe za takve stvari.

Moja glavna teorija je da ih je ubila cena – ko ce dati $40 da proba nedokazanu stvar kad svaki dan besplatno igra fortnite, apex legends, marvel rivals i ostale, vec ima tamo ekipu, kostime, skinove za oruzje, sve je ispolirano i zategnuto…

Ne znam koliko bi jaka morala sama igra da bude da uspe u takvom okruzenju.

Mozda gresim negde, ne znam. :woman_shrugging:

2 Likes

Do 1. Aprila je idalje Herman, kako sam razumeo.
Bas me zanima kakvo ce novo vodjstvo biti.
Neki misle da ce postati manje woke, ali ja mislim da ce postati vise gamey… sto se ponovo plasire kroz igre kao sto su AstroBot (mozda Intergalactic?)

2 Likes

Iskreno se nadam da će se vratiti pravljenju dobrih, zabavih igara. Ovo sve ostalo je nebitno za igru i njen kvalitet.