Takođe nula marketinga na terenu gde postoje f2p giganti. Verovatno su se nasali da će ponoviti Helldivers 2 uspeh.
mislim da niko nije lud za Halo. Gears moze
Obe fransize su matore i ne bi sigurno postigle neku vecu prodaju, isto kao bilo koja remaster kolekcija (npr Tomb Raider…) tako da je zaista krajnje nebitno sta ce da se portuje za PS4/5.
Bitno je brate. Ovo kao kad kazes fanovima VW da je Golf dvica krs u danasnje vrem3. Ili Slobi za Alfu 156
Nije za bacanje ni tih 20k primeraka (zajedno Gears i Halo) koji ce se prodati na PS5, svaki “dinar” znaci. Necu da kazem da dodatni prihodi na manje atraktivnim/starijim igrama nisu znacajni, jer kada saberes puno takvih igara, indije itd, to se akumulira na lep iznos. Ali portovanje decenije starih igara nece napraviti neku revoluciju na Playstationu i besmisleno je tvrditi da su te igra danasnjim klincima neka svetinja. Ne bih se vise uzbudio ni da portuju sve stare Playstation igre za Xbox u obrnutom smeru, who cares, svi hoce dodatne prihode i da prosire bazu korisnika/kupaca.
Upravo tako.
Verovatno je to plus cena. Posle sto godina su skontali da su live service igre veliki rizik. Ne mozes samo da sklepas 3 arene i das im novi playground, nove kostime, novu igru, i pomoli se Vishnuu da ce deca da ukace to kao neki novi trend/hajp. Mozda i hoce ali onda ce ljosnuti broj aktivnih igraca u provaliju nakon sto izadje sledeca live service igra ili nova sezona uspesne fransize, pogledaj Palworld.
Ja bih kupio God of War kad bi izašle sad. Zato što nisam igrao a većina kažu da si ti prvi GoW bile bolje igre.
Isto mislim da će se Halo i Gears veoma dobro prodati i na PS i na Nintendu.
Ses of Thieves je bila pet godina stara igra kada je izašla na PS5 i prodata je u milion primeraka. Ti korisnici su imali nekoliko godina da je igraju na Xboxu ili PCu, i ipak su je uzeli tek kad je došla na njihovu platformu. Neke korisnike ne možeš nikako drugačije da dosegneš ukoliko ne dođeš do njih tamo gde najviše vole da igraju. Ako izdaju Sea of Thieves na Switch 2, to je još dodatnih milion igrača koje ne bi drugačije imali. Da ne pričamo koliko je dobro za samu igru da ima dobar pool igrača.
Na ovom forumu niko živi ne bi kupio Sea of Thives a opet ima igrača koji bi.
Nemoj tako ja sam uzeo Sea of Thieves i nakrao se svega i svacega , odlicna igra za odmoriti glavu , samo je problem sto ne znas da stanes , a iskreno top je , juris pravce vetra , popravljas brod od svakakvih gluposti ma top igra.
Ma gde bre dobra da odmoriš mozak Kad igram sam, dok ja liznem olovčicu i beležim na mapi gde da idem, spremam se da zaverglam moj pedalino od čamca za jednu osobu i odjednom sunce mi zaklanjaju 4 lika koji mi prilaze sa Titanikom kao tu nešto da me pljačkaju i sl. Imam nekog kućnog ljubimca, precrkli od gladi i on i ja, 3 daske u džepu nosim da zakucam da mi čamac ne potone i jednu bananu i jedan paradajz da se povratimo u život. I oni kao mene našli da pljačkaju… Samo mi pritisak skoči.
Ee al zato da vidis kada je full ekipa tu . Pa jedan vozi drugi mu vice da menja pravac ,treci popravlja brod , a cetvrti odmara il cita kartu, pa kada naletite na neprijatelje pa krene da se sve lomi, ili kada si natovaren blagom pa ti iz mora izadju pirati , ma fantazija igra.
Znam ljude koji su u Sea of Thiefs doživeli svoje najbolje gaming momente ikada.
Ma jok. Retro ljudi koji do SoT pikali samo Tetris.
Imam sat vremena u sotu, zasto mene tagujes?