PlayStation 5 tema (Vol 2)

Ili neće

Još žalosnije, ali da.

1 Like

Uglavnom ostaje ono “best on pc” žig iako je pleyka majn studijos izdavač

Pročitaš treći post po redu pre tvog, zatim prvi post pre tvog. Ako je i dalje nejasno, ponovi koliko god puta smatraš da treba dok ne bude jasnije. Nadam se da je pomoglo.

Mislim da tebi nije jasno da na pc rade igre bolje nego na playci a to što neko preferira konzole je nešto drugo i treba da ima izbor a ti slobodno igraj inferiorne verzije niko ti ne brani

Nemam snage, pobedio si munjo. I na moje postove se nemoj nastavljati, nema potrebe.

4 Likes

Konzole su gospodska stvar, ali opet svako ima pravo da ima svoje sado-mazo PC hobije.

Pre neki dan gledam streamer-a gde 45min PODESAVA PC da bi igrao Silent Hill :clown_face: Bukv ljudi odakle vam zivaca… je l to taj Premium Experience? :smile:

4 Likes

Подржавам максимално да и њихове игре буду на пц-у, као и мајкрософтове, али будимо реални, то неће да их оштети по питању продаје тих игара за конзоле. Поента конзоле је да се не зајебаваш са склапањем компонената, преносивост и то што можеш да залегнеш и да играш, што јелте на компу не можеш, тако да, џаба сви ти портови када ће те игрице и даље имати своју публику на конзоли, колико год оне изгледале лошије него портована верзија

Bitno da nije only on playstation kako su pisali nekad nego je best on pc

Da, gosodska stvar :rofl: ne znam gde je veca zajebancija ps ili xbox. Ono nalozi, kartice, regije, pretplate :exploding_head: ozbiljna gimnastika.

Па то зајебанција нама кад не постојимо за њих хахаха мали Џони из Америке нема тих проблема

1 Like

Te stvari se podese jednom i funkcionisu… :eyes:
Uostalom to je samo za ljude koji zele da ustede.

Windows generalno ni najgorem neprijatelju (sem ako ne radite na njemu).

Kako ti imaš snage da braniš neku tamo korporaciju kojoj ostavljaš brdo para i još ti smeta što su se malo predomislili da puste igre na pc pa je sad pc loš lik

1 Like

Pa nebi rekao da je pc za ušteda jer je ulazak bar 3 puta skuplji od konzole ali da igre bolje rade to nema greške

Joj, procitaj jos jednom na sta sam se nadovezao :grin:

Gde sam tačno to rekao? :smile:

Smeta ti, ne foliraj se. Volis samo Sony. Microsoft mrzis iz dna duse. Xbox si kupio samo da bi bio cool medju Indijcima zaposlenicima.

8 Likes

smarate. vratite se na temu.

1 Like

28 posts were split to a new topic: Flegovanje i moderacija, neka priča oko toga

1 Like