PlayStation 5 tema (Vol 2)

Po mom skromnom mišljenju ne može PS Plus da se poredi sa GP baš zbog tih Day 1 igara. Igra kad izađe prvog dana tada je najskuplja i to daje pretplati vrijednost. Vidio sam i neke Xbox fanove kao raduju se što je došao RE2 , RE3, Mafia itd na GP. To je kul, ali neki obični indie od 30€ je dao pretplati veću vrijednost od tih starijih igara koje možeš da kupiš sad za par € na skciji.

Još jedna stvar koja mi ne ide u glavu kod PS Plus, zsšto sklanjaju first party igre sa pretplate? Forbidden West 'ladno skloniše skoro.

3 Likes

Uklanjaju first party igre kako bi servis imao veću vrednost u poređenju sa Game Passom, kako ne kontaš…

3 Likes

Da se ne lazemo bolji je GP.
PS+ je meni super zato sto ja nikada nisam imao Sony. Pa kada dodje neka 2-5god stara igra meni je to super.
Ali ko je vec imao Sony to mu ne znaci nista.

Pa ono ne kontam jer jasno mi je kad se uklanja 3rd party igra jer je istekao ugovor koji su potpisali. Ali first party igra koju oni posjeduju IP bi kad jednom dođe, trebala tu biti zauvijek. Eventualno da se skloni kad neke licence isteknu dok se to ne obnovi kao što je bilo sa Quantum Break na Game Pass-u.

1 Like

Dobro, bolji je Gamepass. :roll_eyes:

7 Likes
1 Like

Rano je za verdict, videcemo tek za jedno godinu dana. :expressionless:

Naravno da je bolji.

1 Like

Meni je tvoj stav dovoljan za kupovinu.

5 Likes

Na pakovanju piše @Dacha approved ps5 pro

2 Likes

@MladenVR nadam se da si rezervisao kod tebe jedan u gamestop

Nisam brate :face_holding_back_tears:

4 Likes

Jel ovo pravio Miki Banterovski? :rofl:

4 Likes

Jos htedose da kupe ekskluzivnost na Crimson Desert…

Bukvalno kupujem konzole jer ne zelim da se zezam sa PC komponentama :man_shrugging:t2:
Ekskluzive su mi postale samo bonus.

Lepo je kad je nesto optimizovano za jednu konzolu, ali je jos lepse kad vise ljudi nesto moze da igra :grinning:

3 Likes

Svi se hvataju kako xbox nema ekskluzive a ono ne cveta cveće ni kod sony plus što na pc budu i bolje njihove igre nego na konzoli

1 Like

Ne može svako to da razume, nažalost :slight_smile:

4 Likes