PlayStation 5 tema (Vol 2)

Posle 8god sve :grin:

1 Like

Xbox nema igara zato i nema viŔe jer Ŕto imaju to je na pretplati

Kao sto @robotnjik kaze, skoro sve MS igre su tamo… od najmanjeg studija do giganta od 60$ (uskoro Indiana).

Ali ne mislim da PS Plus ima lose igre, uopste. Cak mi se svidja raznovrsnost PS Plus… samo Sony stvarno novcano ne moze idalje toliko da se protegne, a kaskaju za istim igrama nekad po mesec/dva.

No, meni su svakako ostale jos dve igre koje me interesuju na GamePass-u (posle 4god, vau) i taman ce do tad da mi stigne PS5 Pro… tako da ce mi Pro postati default konzola :man_shrugging:t2:

Zao mi je sto ce mi Xbox skupljati prasinu sve dok ne izbace nesto za GamePass sto mi se svidi :smiling_face_with_tear:

Ali se radujem PS5 Pro konzoli i koriscenje iste za sve naslove.

95% igara koje dođu PS+ su bile pre Å”est meseci ili viÅ”e već u Game Passu

Sve ove igre osim Ghostbusters su već bile ili jesu u Game Passu :upside_down_face:. Da su barem day one, nego po svim merilima već starudija… Ali ok, isti su servisi, važi.

Upravo.
Ako postoji jedna stvar gde je MS dobar to je ovaj subsripcijski model.

Mada kod PS Plus-a mi se svidja ona (najskuplja) opcija sa klasicima i nekim starijim PS2 cudnjikavim igrama.
Mozda to probam.

1 Like

Super cenovna logika, Å”to viÅ”e plaćaÅ” to starije igre igraÅ” :sob:.

3 Likes

Plaća nostalgiju :wink:

Sace Padawan da ti objasni :grin:

1 Like

Plucky Squire je bio day 1 proslog meseca.

Mislim da ne poznajete ponudu pa malo zamisljate :slight_smile:

A ceo katalog je dostupan online, nema sta da se objasnjava. Lako je za poredjenje.

1 Like

Kad bude svaka ekskluziva od prvog dana onda je jednako ovo je ostalo ispod nivoa

Joj Plucky Squire jeste slatka igra koja NIJE first party :sweat_smile:
Bio je i Tunic pre par godina day one na GamePass-u lol

Salu na stranu, skroz legitimno da ti se vise svidja PS Plus katalog… kao sto rekoh, biras servis u zavisnosti od igara koje ti se igraju.

Nisam rekao da mi se vise svidja nego da su objektivno uporedivi. Neko vise voli ovu ili onu igru, ali kvantitativno i kvalitativno, tu su negde.

1 Like

A braaate nisu objektivno vec subjektivno. Ja postujem sve sto ti napises ali kada je Sony u pitanju ti i @euphrates ste sve samo ne objektivni :smiley:

3 Likes

JoÅ” nisam dobio ime jedne Sony 1st party igre u servisu ali je uporedivo.

Ghost of Tsushima. Sto je tesko pogledati na netu?

Zasto nas sad trolujes padawane :joy:

Ne znam na sta mislis, gomila je u okviru kataloga 1st party igara.

A kako ti stojis sto se tice subjektivnog i objektivnog, nesudjeni moderatoru Xbox Republike? :rofl:

1 Like

Ali nema first-party igre koje su day-one na PS Plus-u.

Uskoro ce black friday na ps store-u. Razmisljam da uzmem onaj bazični ps+ jer ce mi se onda ā€œotkljucatiā€ igre koje sam preuzeo dok mi je preplata bila aktivna.