PlayStation 5 tema (Vol 2)

Ko ga jebe.

Neke manekenke sigurno

2 Likes

Pa u stvari nije, mene smara da vucem cak i Rog Ally. Ali voleo bih da jeste i da malo vise putujem na neke zanimljive i ezgoticne lokacije. Ne trebaju mi ni manekenke, tamo cu da nadjem… :slight_smile:

2 Likes

Jel ovo isti Mario koji je vukao Series X na Zlatibor ili se čovek promenio ? :laughing:

2 Likes

A ma jeste. Ali ne treba mi ekran, imam tamo. I bas zato sam i uzeo Ally da ne vucem celu konzolu.

Ovo je bas neka sklopocija sa kojom ne bih zeleo da budem vidjen :sweat_smile:

Uzgred kome bas treba ekran za konzolu, igranje na ipad displeju preko remote play-a je gamechanger. Toliko dobro izgleda da je to neverovatno. Bukvalno ti dodje da sve igre ponovo igras na ipadu. Input lag smara, to je jedino…

E da mozes da koristis i Meta Quest za ekran :slight_smile: Tek je to dobra stvar…

1 Like

Probao svojevremeno na MacBook-u i bilo je super. Bilo je momenata kad je taj lag smarao, pogotovo Å”to sam bio kod sebe kući, na ne nekoj drugoj lokaciji. Jedino nikako nisam uspevao da povežem DualSense da ga koristim bez kabla, iako ga je uredno pronalazio Mac i uparivao u bletooth opciji.

1 Like

Ne znam kako je na macbooku ali retina mini led display je savrsenstvo. To dok ne probas za gaming ne mozes da zamislis. Na 12.9 velicini ekrana 1080p izgleda nevidjeno dobro. Xbox na zalost strimuje samo u 720p (idioti…)

1 Like

@Dacha Dino Crisis!

3 Likes

Ne interesuje me preplata na playstationu. Dovoljan mi je gamepass ultimate.

3 Likes

Igraj Dino Crisis na GamePass-u jbm ti sunce nekalaisano. :rofl:

5 Likes

Sto bi se upravljao kuriranim igrama Microsoft-a na njihovo subskripcijskoj platformi? :sweat_smile:

GamePass, generalno, jeste jaci, ali citava poenta isplativosti tih subskripcijskih modela (za nas) je prijavljivanje/odjavljivanje u zavisnosti od toga sta ti se igra :grinning:

Nije ovo Apple Music/Spotify pa da moramo da ga placamo svakog meseca brt.

1 Like

Ali moramo da im damo pare

Znam igru na pamet, ali bukvalno :grinning:

Mozda i nije, ako pogledas kvalitet igara tu su negde…

Bukvalno isti.

Mozda i nije, ako pogledas kvalitet igara tu su negde.

Koliko imaÅ” Playstation first-party igara na PS+?

Nema nesto ni MS, kad se sete nesto da izbace i da neko tamo nesto treba i da radi, a ne samo da ubiraju prihode od pretplate.

Ima dosta 1st party u katalogu za Playstation i odlicni 3rd party naslovi.

Objektivno katalozi su slicne vrednosti, ne bih rekao da je gamepass tu bolji.

Ali ima dosta igara za PC u MS Ultimate pretplati to je meni prednost zbog Rog Ally-a.

Day One ni jednu :joy:

1 Like

Sve MS first party igre su tamo. Koje su PS first party igre u PS+?

1 Like