Xbox ovo radi jednom u dva meseca, vezano je za novu igru, pa ajde i nekako, ali stalno dobijati nasumične reklame nevezane za gaming je suludo.
Bug, ispeglali su.
op op
Famitsu je kod njih bas popularan… ne verujem da je bas leak Mozda su njima dopustili.
Svakako top! Ali me nervira early access dva dana pre ako kupite deluxe Znaci dva dana treba da izbegavam sve vezano za igru.
Upravo gledam najbolje ocenjene Famitsu igre. Svakako da ocena 35/40 uliva poverenje. Npr Astrobot je ocenjen 36/40.
Preorder bre i da je 5/40, it’s Silent Hill
Pa ne bih se složio. Bloober team je poznat po prosečnim i ispod prosečnim igrama. Od početka mi se nije svidela ideja da oni rade legendarnu igru i zasto je Konami uopšte njih izabrao. Ako bude iznad 80 na MC da pevamo…
Nije tako los Blober, Medium je dobar bio. I CDPR je isto poljski studio, ocigledno imaju dosta talenta i potencijala.
Nemoj da kenjas
The Medium i Observer su zapravo sasvim okej igre. Deluje kao da su nasli ‘footing’ za SH 2 Remake, a samo sam se bojao da ce ga upropastiti… izgleda da nisuu
Mene ne zanimaju ocene, Silent Hill Homecoming i Downpour nisu dobili nikakve posebne ocene pa su meni super i uživao sam u obe. Svi pričaju da je dvojka najbolji SH, meni je prvi deo itd, itd. Nikad se nisam obazirao niti gledao ocene, igra koja se meni svidi nju i igram. Da sam ocene gledao, pola odličnih igara pipnuo ne bi jer se oslanjam na neki rejting i mišljenje tamo nekog lika/likova koji možda zna nešto igrama, možda ne. Iz onog što sam video lepo izgleda, malo je borba traljava ali videću to uživo kako će sve da radi i izgleda. Za mene day 1 svakako.
Prve 4 igre serijala sam odigrao u dahu. Evergrin horor igara. Kada je Konami otpustio Team Silent i predao serijal evropskim developerima prestao sam da igram nove igre. Ne moze nejapanac da napravi taj gnusni i uvrnuti svet nikako.
hahaahahhaa kakav brat
Layers of Fear takodje. Svi ih kritikuju jer nisu Konami ili Capcom, kao poljski studio nemaju pojma, ni jedna igra im nije bila iznad 80.
Ali ono sto kaze @NmY te ocene nemaju puno smisla, pogotovu ako volis zanr i igra te zanima. A dzabe ti i ocena od 95 za neku sjajnu kreativnu indie igru koju ne bi pipnuo stapom od pet metara.
SH2 ce da bude solidan, jasno je da su dobar posao odradili iz prethodnih snimaka, nije neka misterija. Gde ce na kraju score da land-uje zavisi dosta od prvih ocena, koje onda svi ostali pokusavaju da repliciraju kako ne bi mnogo iskakali i izazvali skandal. Zato cesto vidis nesklad izmedju onoga sto pise u tekstu i konacne ocene.
Japanac kad ga opravi, to stoji. Ali drugar i ja prelazili i Homecoming i Downpour na xbox 360 i podjednako uživali i ukenjavali se na trenutke, tad nismo ni znali mnogo ko je šta pravio, kako, gde, samo smo videli novi Silent Hill i pun gas.
Tako će da bude i sada, ne očekujem neku desetku od igre ali svakako će ispuniti moja očekivanja.
Na primer tim Silent sada pravi ovu novu igru s Slitherhead ili kako se beše zove, i u početku mi je delovalo interesantno do trena kad sam video gameplay. Ljudi isprobavaju nešto novo, možda pokupe silne desetke ali meni se ono ne sviđa i jbg.
Da, ali tebe vise puca nostalgija jer objektivno gledano to nisu bas zavidne igre (i ja ih volim)… to je vise stvarno nostalgicnost prema toj 7. generaciji konzola koja je bila arcade-i interesantna, tako da kazem, tako da te razumem. Sad je sve dosta big budget i veliko.
Ako igra nema jednu uvrnutu notu kakvu samo japanci mogu da zakuvaju, nije pravi Silent Hill. Meni barem.
Cim su krenuli zapadni studiji da ih prave, kvalitet se sunovratio. Potreban je taj azijski mentalni supstrat, ne moze tamo neki evropljanin koji je ko dete slusao price o baba jagi da umisli sta japanci mogu.
Doduse ovo je rimejk, nadam se da nisu puno dirali sem grafike. Vec izrazi lica koje sam video na dzejmsu mi se ne svidjaju, al ajde da ne mracim prerano.
Cini mi se da su ponesto dirali ali i svasta nesto i unapredili (pre svega promenu perspektive kamere da bi igra bila “akcionija”).
Ne treba potceniti istocnoevropljane a bogami i zapadna evropa ima teske price sa andersenovim bajkama. Horor je u samoj srzi i podsvesti svih naroda podjednako. Egzistancijalni uzas je svuda isti, strah od mraka i senki, duboko usadjen u genima nasih predaka.
Na lokalu imamo vampire i vukodlake, kafkijanske metamorfoze, lovkraftov kosmicki uzas, gigerove biomehankcke kreature, to je samo vrh ledenog brega koji se probio do pop kulture.
Mislim da je ovde vise korisno pored supstrata fanoljublje japanske umetnosti i njihove specificne uvrnutosti - najbolja dela cesto nastaju iz imitacije.
Meni sve izgleda ok, igraću svakako.
@padawan kakvo je bre ovo “dnevno” menjanje profilne slike, treba da bude dozvoljeno jednom godišnje, mislim stvarno