PlayStation 5 tema (Vol 2)

E sad i to da pravim :scream::face_with_peeking_eye:

1 Like

E drugari ima @MladenVR astrobot kontrolere po 18000 sa garancijom. Sramota ga da pise ovde. Ako neko hoce javite mu se. Dakle nije kao na kp bez garancije. Ovo su kontroleri sa garancijom. Navalite :tada:

4 Likes

Opa @Scalper je dobio konkurenciju :sweat_smile:

1 Like

Slagao vas je za cenu, sve ostalo stoji :joy: Cena je 15.000 :smiley:

3 Likes

Kolko je nabavna u Pristini, da vidim jel mi se isplati autobus :sweat_smile:

1 Like

Ne isplati ti se iz Beograda :smiley: osim ako nećeš da kupiš Armani :joy: još tebe kad vide na granici, pa ne gine ti brate pretresanje.

P.S. Nema ih više …

1 Like

5 ipo sati voznje u jednom smeru nije vredno toga :grin:

1 Like

Ma kad naletim na OVK ima da se pozovem samo na MladenVR :sweat_smile:

Znaci bilo je ono… dve torbe puni zeno i ne pitaj nista :sweat_smile: Glavni si svercer na tom putu droge.

2 Likes

Ako njega pomeneš rešeno ti 20 dana minimum uz 3 obroka dnevno na Kosovu :grin:

2 Likes

Zamisli bedaka pao zbog astrobot dzojpeda a 'vamo milijarde u belom prahu slobodno cirkulise :sweat_smile:

Dobro sad mi je jasna razlika u ceni, rizican je to posao.

brate ja sam lokalac, jake veze, jake priče :smiley:

5 Likes

Samo da ne prodje kao brat Srboljub. :rofl:

4 Likes

Mladja kada stigne na Kosovo :joy:

4 Likes

PS5 uvodi reklame na dashboard umesto wallpapera iz igre.

4 Likes

Ne zna se sta je gore…
Sad kad uvedu da oni koji placaju subskripciju GamePass/PS Plus nemaju reklame :grin:

1 Like

Pa da. Kad moze youtube premium…

Samo cekam da ih ubace i u igru. Ono ide velika AAA ekskluziva i na televizoru u baru se vrte reklame. Ili po zidovima plakati sa reklamama. Apdejtujes ih samo vremenom. Kad istekne pretplata na reklamu prikazes neki genericki poster.

Zasto tu stati, interaktivne reklame bi mogle da budu “interesantna” game mehanika. Skupljas coca cola caps u falloutu, pa kada skupis dovoljno dobijes pravog plisanog coca cola medu. I da bude integrisano u achievmente. Nema platine dok ne sakupis sve. Pokretne reklame na Fifa startiumu su zicer. EA je vec pre godinu dana uveo Nike kozmeticke promocije.

Pun gas sada na adverte da se malo namaknu dodatni prihodi jer je game biznis skup i neisplativ.

Telco isto da se prilagode. Da ti ubace reklamu u sred razgovora sa drugim korisnikom. Ili dok cekas call centar da se javi operater.

То у игрицама мени не би ни сметало, чак ми и занимљиво делује, мало “реализма” додаје, али не наравно у свакој игрици, него у игрицама налик цп, гта, ф1 и тако те

1 Like

U igrama je ok ali ovo u samom meniju konzole mi je žaomi koncept trpaj svuda reklame

3 Likes

Nba2k mislim da je prvi s tim počeo sa 23. Svako paljenje igre dočekao bi vas ekran sa kupi coinse, dokupi jaču ediciju, i onda kako se bližio end of life preorder 24 itd. Krajnje iritantno