PlayStation 5 tema (Vol 2)

Nismo mi Xbox, nema tu restrikcija :sweat_smile:

2 Likes

Bezveze skroz

Ja se ozbiljno razmisljas da l da uzmem Deluxe za SH2 da bih igrao u nedelju :smiling_face_with_tear:

Inace neki strimeri su vec odograli igru i valjda je 15hrs na easy, na normal je oko 18h.

1 Like

iskuliraj, zasto si lud? Evo ja sam preorderovao disk (hungary) koji ce doci posle 15.10. Lagana prica

Šta se dobija uz Deluxe…? Samo early access?

Pa tipa glava Piramide na James-u i tako neka bezveze estetika, koju svakako ne bih koristio na prvom igranju :man_shrugging:t2: Ljudi uzimaju masovno zbog early access-a… samo, bas mi se ne daju pare Konami-u.

Early Access za igre, generalno, nesto najbolesnije. Znaci ciji mozak se setio da udara ceznju i zazubice gejmerima tako.

2 Likes

Ne razumem zasto ljudi ocekuju da remaster traje iz nekog razloga duze od originalne igre.

Od 2001 se zna da Silent Sill 2 traje oko 10h.

U vecini igara sve preko 10-15 je nekakav prazan hod. Mini igre, trcanje po praznoj mapi otvorenog sveta. Napravi 5 kilometara razmak izmedju 2 waypointa i vestacki si dobio igru koja traje 50h kao sto je RDR2.

Duzina trajanja igre nije u korelaciji sa njenom “zabavnoscu”.

Bolje 2-3h kondenzovane zabave nego 200h smarackog jahanja kroz diviljinu severne amerike.

Ja Fifu igram vise od 1000h godisnje jer je puna repetativnih stvari ko i svaka druga live service. Sadrzaj je neki glupi ingame reward. Najveca prevara ikada.

10-15h je dosta za single player igru. Da je duza, smorio bih se.

Ako cenis igru na osnovu duzine trajanja, tim manje cenis sebe i svoje vreme i manje je cenis na osnovu kvaliteta sadrzaja.

Udjes u radnju da kupis roleks sat i pitas koliko 2
kila roleksa. Decko izadji napolje, u radnji pored prodaju burek i pecenje na kilo.

3 Likes

Idemooooo

1 Like

Sam ti rekao a ti Blober ovo Blober ono kme kme :sweat_smile:

Moja zabrinutost je bila opravdana zbog prosecnih igara koje su radili u istoriji.Ovo je bio remake i drzali su se formule originala, osluskivali fanove, kontrolisao ih Konami i ko zna jos koliko faktora je bilo ukljuceno da bi dobili finalni proizvod. Ocigledno su se svojski potrudili i cestitam im na tome.

OK i ja sam mislio da ce SW Outlaws biti GOTY.

2 Likes

u pa to nije greska to je elementarno nepoznavanje materije :grin:

1 Like

Mother of God Troll Face BBM Display Picture

2 Likes

I ja sam se iznenadio , navikao sam na Spajdermena , ove promene me zbunjuju :joy::joy::joy:

1 Like

@MladenVR u stvar je blize 2000 kad se uracuna i web/mobile app ne samo vreme na konzoli.

Ali ove godine je kraj stvarno. Vec sam se smorio, napravio jak pocetni tim i ne mogu da se nateram vise ni jednu utakmicu da odigram.

Prioritet za narednu godinu je backlog i VR gaming ako ostane vremena. Vreme leti, vec dolazi Silent Hill za par dana, ne moze to sve uz Fifu nikako da se postigne.

1 Like

Drago mi je da se skidas sa Fife. Mnogo je tesko. Na kraju ti bude lepo i drago :joy:

2 Likes

Ali Early Access za single player igru. Kakvi slepci… Ajde nekako da razumem EA za igre poput CoD, Fifa, Battlefield i sve te competitive igre i sl gde za ta dva, tri dana ljudi nafarmuju oružja i level ko blesavi, ti upadneš s pištoljčetom, a oni već dva primarna oružja u loadout otključali. Za takve fanatike još i ajde, ali single player story driven igru daješ early access, čist cash grab. I plus što dosta njih po netu kupuju baš iz tog razloga da izbegnu spoilere (iako ne znam koje masovne spoilere da izbegnu kada je Remake maltene 1 prema 1 u trećem licu). Ja bih samo voleo da krenem da je igram za vikend, a ne usred utorka :joy:

1 Like

Ja kazem uzmi! Naravno ako finansije dozvoljavaju. Sigurno to nije neka ogromna para u odnosu na obicnu verziju, narocito ako ce ti doneti malo srece.

1 Like

Fazon, imam motive SH-a po celom telu i po svojoj jazbini :smiling_face_with_tear: Bas mi je drago da je ovako veca ocena i da moze da stoji barabar uz OG SH2. Bas baas se razmisljam…

1 Like

Kazu jedva od boljih horor igara ove decenije :sob:

A bila je i pre dve lol

7 Likes