PlayStation 5 tema (Vol 2)

Meanwhile, polovne fizičke kopije koštaju manje od 1500 dinara :smiley:

2 Likes

Izvini a gde nalazis te fizicke kopije koje kostaju toliko u Srbistanu?

Na pijaci negde izgleda ovi sto prodaju iz Njemačke robu :grin: ima i frizidera, mikrotalasnih itd :relieved:

1 Like

Zavisi koji naslovi. Ali evo npr taj Horizon koji se spominje….već godinama maks crvena…:rofl:

Gde? Na kupujem prodajem apsolutno nema nista za ps5 ispod recimo 50e…

Ispod 50e? Sve zavisi koji naslovi…ali siguran sam da ima igara ispod 50e…Ne verujem da ne mozes za te pare kupiti npr Returnal, Spiderman 2, Ratchet…

Ne postoji u ponudi na kupujem prodajem, mozda rachet, al mislim da ni njega vise nema. Ponuda polovnih igara je ocajna,ja ne znam gde vi kupujete po tim cenama, mozda postoji jos neki drugi sajt za prodaju. Pa nosilac nalog za ps5 igre ne moze da se nadje ispod 3000 din

Kod nas u BiH Horizon Zero Dawn polovnu fizičku kopiju možeš da kupiš za 10KM što je oko 5€. Tako da ne mislim da je čovjek rekao ludost.

Bukvalno let me Google that for you…

3 Likes

Ja ga imam ali imam usa nalog :face_with_peeking_eye::grin: ne vredi mi nista :relieved::grin:

Mislim na ps5 diskove, ne na horizon koji je ps4 igra.

Ovo je ps4 igra

aaa, sad vidim da si mislio na Horizon konkretno.

Kako ne vredi? :thinking:

Sto ne vredi, napravis uk nalog, instaliras odatle i postavis nalog kao nosioca, a igras sa svog naloga, i to je to. Jeste cimanje, slazem se

Za disk nema potrebe za tim, sem za dlc ako ima i sl.

Ja za cyberpunk nisam mogao tako, mada imao sam ps4 disk, pa sam na uk nalogu sravio da se skida ps5 verzija.

Nove igre, i igre koje su u prvih godinu dana tesko da ces naci po nekoj niskoj ceni na KP…posto tada jos postoji potraznja za igrom…cene idu dole kada oglasi stoje ili kada se pojave drugi sa nizim cenama…preprodavce, da ih ne imenujem…ne shvataj za ozbiljno. Oni valjaju igre po cenama kao da su GameS ili GC….zato i dalje vidjas Diablo 4 za 9.999 i slicne oglase gde cene nisu realne ali oni zele da izvuku ulozen novac i planiranu zaradu…Moras cesto da vrtis KP posto nekada “redje” igre odu u sekundi ili neko spici cenu jer nema ni jedan drugi primerak u ponudi. Posto sakupljam igre, dosta sam po KP….veruj mi ima svega….Diablo za 10 soma ali isto tako i Nier Automata Steelbook za 3k koji realno kosta mnogo vise od toga.

Sve u svemu KP ti je maltene jedini izvor za polovne naslove….mimo nekih FB,Viber i slicnih grupa ali to je sve mnogo slabije.

Pa upgrade ne mogu kupiti sa mog naloga mislim

Nov EU acc i rešen problem. :grin: