PlayStation 5 tema (Vol 2)

Njeno lice i vegetacija izgledaju bolje, ali sve ostalo mi deluje malo bolje u originalu, kontrast, boje itd.

2 Likes

5 Likes

Sto bi reko Cikotic iz “Kad porastem bicu kengur”, da je za obrazovanje i da razmislim, ali za remastere, NE DAAAAJEM :joy:

3 Likes

Ti ne daješ ni za originale, kamoli za remastere :grin:

3 Likes

3 Likes

Uzeće vlasnik naloga :rofl:

2 Likes

podeli sa mnom PS nalog. Mojne samo prica surak i te fore

2 Likes

Palworld izlazi danas za PS5.

Neće to dugo :smiley:

o yes

1 Like

Vidis @padawan, ti koliko sam primetio apsolutno sve sto te zanima igras day 1 posredstvom onih glupih naloga i piraterije na Switchu itd. Ja sa druge strane moram dobro da procenim sta kupujem odmah a sta cekam na popustu. Na primer ovaj Wukong (nije bas da ulazi u kategoriju- zanima me) sacekacu debeli deal. Silent Hill 2 necu uzeti day 1 jer nemam poverenja u poljski tim, pa cu prvo pogledati ocene. Tako da ja uvek moram da kalkulisem kada kupujem.

Da, jasno je to meni sve, samo se pitam ZASTO. :smiley:

join us

1 Like

Pa prakticno ces i moci da uzmes day one jer ce embargo prestati sigurno ranije :joy:
To je, ako ocene budu dobre, naravno…

1 Like

“Međutim, u prvom planu novog ažuriranja ipak je poboljšana fizika vezana uz model protagonistice Eve i materijale koje nosi. Njezine suknjice sada vijore na vjetru, a za grudi joj je uračunata kolizija s objektima, tako da pritiskanje cica izgleda realističnije.”

Nisu ludi ovi što preorderuju Pro. :joy:

2 Likes

Pa klasicna japanstina, ne znam ko ovo igra :grinning:

Баш оно што ја причам. Такав тип игрице ми је толико сулуд за људе ван Јапана, мислим, опште је познато какви су они, овај апдејт им је био преко потребан

1 Like

Au, pa vas dvojica onda nikad niste igrali Bayonettu, and it shows:joy:

Ova igra je čak dosta i pod uticajem zapada. Kažu jedna od boljih ekskluziva ove godine.

Souls + Bayonetta + Nier
(japanci majstori svog zanata)

say what now, bro?! lol

weirdness je deo čari… ljudi imaju drugačiju kulturu

Stellar Blade je jedna od igara koje ce da dobiju update za Pro.

Znaci dodali su cloth simulaciju, sto je vazno za igru gde su glavna protagonistkinja i fetisizacija njenih atributa u fokusu.

Ovo cu igrari svakako tek na Pro-u, tako da ce jos malo morati da saceka.

2 Likes