PlayStation 5 tema (Vol 2)

Biće super ako vidimo neki Resident Evil… Ali ovo ostalo… Stvarno ne znam šta je tu BREAKING News. :joy:
I ne znam čemu remaster Horizon-a jer igra izgleda brutalno, plus radi u 60fps-a. Možda hoće da je nasviraju za Pro. Za Days Gone isto, mada tu donekle i ima smisla kad nagrnu horde pa da to izgleda kako valja i stabilno.
Za Silent Hill ne znam šta više mogu da pokažu, spoilovaće i ovo malo što ne znaju ljudi koji su igrali originalnu dvojku. Imamo dva ili tri trailera, full gameplay, igra izlazi za 20ak dana, šta više da pokažu.
Više bih voleo da vidim druge Silent Hill naslove koje su najavili jer o njima ni traga ni glasa od kad su ih pomenuli. Kontam da će većina tih naslova da se otkaže i padne u zaborav.
Za Ass Creed me ni ne zanima s obzirom kolko su failovali ovi iz Ubisofta sa svime uvezi ovog dela.

Ali na kraju dana, sve što ja hoću da najave je Infinity Nikki :joy::joy::joy::joy::hugs::heart_hands::v::joy: Tj release date :joy:

Al ću da igram ovo, bez zezanja :joy::joy: Treba mi manje stresa u životu :joy:

2 Likes

Evo sad bas svi pisu spekulacije o novom Resident Evil-u… znaci postoji mogucnost.
Bzvz sto je u 00h tek.

1 Like

Resident Evil serijal je odjednom na velikom popustu na svim platformama…. :eyes:

Resident Evil su nekako uvek prvo najavljivali na PS prezentaciji tako da je vrlo moguće da će da najave nešto danas. Nadam se…

Je l moze survivor-horor nastavak Leon-a i Ashley, o kom se spekulisalo? :sweat_smile:

Tacno bih 5 narednih naslova sa njima mogao da igram lol

1 Like

Ne znam hoće li biti Resident na SoP ali ovo je fin sažetak glasina.

1 Like

RE9 je realno da bi se mogao pojaviti, sigurno neki marketing deal sa Sonijem.

2 Likes

Od kreatora Lost in Random stize jos jedna vrlo harizmaticna igraa :blush::grin: The Midnight Walk

Izgleda prejako, obožavam igre tog tipa sa tim cozy creepy vibe-om :hugs: I ona druga igra koju su pokazali mi je kul.

Opaaaa, Soul Reaver :heart_eyes:

Ја не знам дал сам горе игрице видео на представљању хахаха (изузизам Horizon Zero Dawn јер је то није представљање већ непотребан ремастер). Једино шта је добро је нови Ghost of Yotei и ко има PSVR2, Hitman и Metro, ово све остало ужас. Мада не знам ни што сам гледао кад немам плејку ал ајд хаха чекамо прекосутра Токио па да видимо јел ће тамо нешто добро да се представи

1 Like

Hmm The Midnight Walk, Hell is Us, Alan Wake II DLC The Lake House, Stellar Blade DLC x Nier Automata, Metro VR, Ghost of Yotei:eyes:

Nije to tako lose.
Falio je samo RE9…

1 Like

Stellar Blade најискреније ми изгледа као да само јапанци могу да играју, то је тај њихов стил. Aлан је длц само, то ни не рачунам. Кад се Марк појавио, контао сам да ће сад да прикажу пар игрица за про верзију, ал ништа од тога, они кроз минут показали исечке од по две секунде да човек не може ни да похвата

Nisi definitivno igrao Automatu? :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Revelacija u igranju i igra bez-zanra (svih zanrova).

Ali dobro, vidite mi valjda profilnu :smirk:

Xbox пецка мало :joy:

1 Like

Nisam gledao, zaspao sam, ali vidim da i nisam propustio neki epohalni event. :yawning_face: Sony nastavlja ka provaliji sigurnim koracima.

• Ghost of whatever je big hit, ali niko nije iznenadjen.
  • Hell is Us deluje zanimljvo, medjutim nije ekskluziva?
  • Lunar remaster vidim da su svi poludeli od srece, ja nikad cuo.
  • DLC-ovi zaista nikoga ne zanimaju, samo su filler
  • Midnight Walk deluje super, ali Lost in Random je ipak samo indie naslov i malo mi je stop motion animacija risky odluka, poslednji je bio Halibut koji nije bas sjajno prosao za Xbox.

Ok, niko nije imao velika ocekivanja od eventa, tako da sve je sjajno u Play-landu. Konzervativa dostojna Apple eventa. Vidim ima i nekih novih shiny faceplateova i dzojpeda, sto bi Mare rekao kao sa aliexpress.

Ja sam gledao i bilo je jako mid onako jako velikodušno rečeno. Šokantno je da su pričali o 3 psvr2 igre, što je za 2 više nego što sam očekivao.

Metro izlazi u novembru, deluje i dalje okej, sa Vertigo games se nikad ne zna.

Hitman je lepo iznenadjenje ali nije ništa novo. Igrao sam je na PCVR… ali ajde, nisam prešao jer je bilo malo janky. Nadam se ovde ispeglanijoj igri, ipak dobijamo 3 Hitman igre u vr što je brdo kontenta. Samo ne toliko uzbudljivo.

I ina treća Midnight Walk. Ne znam ni ja šta će biti od toga.

Od flat igara onaj Hell is Us baš dobro izgleda ali čim sam pročitao da je souls like, izgubio interesovanje.

Cernijeva priča o PRO je bila samo remaster njegove priče od pre dve nedelje.

2 Likes

Zar hitman nije tezak flop na questu, ovo je nesto drugo? Nisam neki optimista.

Ovo je drugo.

Bar grafički. Quest je „cell-shaded“ ovde je „normalna“ grafika, praktično ista igra kao flat World of assassinations samo sa VR mehanikama jel. Ista igra je bila na psvr1.

Ali da, ko zna. Tehnički gledano, ova igra je bila jako janky na psvr1, na PC isto, q3 port je flop.

Tako da oprez je više nego na mestu. Ono što ne sumnjam je da će dobro izgledati.

1 Like

Aj 10$ ok upgrade

1 Like