Slab vam je pro e sad idemo na maxx
Sad kreće hejt
Ima li netko televizor TSC C805? Kakve su preporuke i dojmovi?
Trazim neki best buy TV, obvezno panel od 120hz.
Mlađi nos promenio boju u braon
Sony 5 Pro Max Ultra, 8K, 120fps, vodeno hladjenje, Quick Resume - pocnes igru sutra nastavis juce, Remake Remastera Remasterovanog Rimejka Last of Us 1, Pro Max Dualsense kontroler - s dve ruke stiskas jedan triger (pro feature). Bonus sadrzaj : poklon Iphone 16 Pro Max u Plavoj Sony Titanium Beskar boji i uclanjenje u klub Plavih Ovaca. Sve to za samo 3500$.
Razmišljao ali me @ninja uputio na lg b3
Nemoj vodeno hladjenje da ne iscuri posle nekog vremena kao tecni metal nemoj da sad i sa kamencom imamo problema …
Ne ne nece, dokupis specijalni stand uz doplatu za samo 300e. Konzola mora da ostoji u nakrivljenom polozaju pod uglom od 45 stepeni. Tako, savrseno reseno hladjenje, cirkulise bez poteskoca.
Bojim se burn-in-a
To je glupo. Mislim, bojiti se toga. Uzivaj maksimalno u televizoru i ne razmisljaj.
news and updates on more than 20 upcoming PS5 and PS VR2 games from studios around the world.
30+ minutes long
Je l moze neka first-party VR ekskluziva da me ubedi da kupim to cudo vise? Horizon mi nekako nije dovoljan, iako je vrv jedna od boljih.
Mislim da ne, tesko zaista. Ova generacija je pustena niz vodu. Nisam siguran ni da ce biti sledeca.
Hm, ne. Jedino mogu zamisliti da neki hajper fan Resident Evila ima razloga da uzme eto da odigra Village i 4, koje su takodje ekskluzive za parformu.
Ili recimo neki sim-racing fan da ulozi u volan i da igra Gran Turismo koji je perfektan u tom smislu.
Generalno mislim da ne postoje ekskluzive koje ce naterati nekoga da uzme, na zalost. Sony je “batalio” svakako headset, ne znam iskreno kako ih nije sramota da ga spomenu. Ja sam i dalje u soku da u celom Astro Bot-u nema ni je dan fizicki model PSVR2 nego svugde koriste PSVR1 model. Znaci meni je to toliko ekstreman spit in your face za fanove da ja nemam reci.
Jos vise jer su isti napravili jednu od najboljih VR ikada pre dobrih par godina.
Ja volim svoj headset i drago mi je da ga imam, ali apsolutno niko u ovom momentu ne treba da ga kupi po ovoj ceni i ovakvom ponasanju Sonija. Fuck them.
To receno ja cu ove godine Behemoth, Alien i Metro igrati na PSVR2 jer mi je licno imerzija mnogo veca nega na PCVR plus Quest. Ali te igre nisu ekskluzive.
Jurim admina od Robotnjika. Ali ako ga nije dobio do sada MikiBatina, necu ni ja
Sve je to vrlo cudno i mutno idalje, jer kao, na ovoj generaciji PSVR-a su zapravo pokazali prvu pravcatu ekskluzivu, na kojoj su radili dva njihova studia… i onda nista.
Ja sam cak i PS5 kupio tek pri izlazku te Horizon igre, imajuci u vidu da odmah zatim kupim i PSVR2, ali tu sam se zaustavio
Bilo bi kul da vidimo neki God of War spin-off za PSVR2, uz reklamu da ce stvari kliziti i biti lepse na PS5 Pro.
Znaci sutra malo indi, malo vr, malo igre koje su odavno najavljene, u sustini bezvezan State of Play.
Uzasni sa ovim nepotrebnim remasterima. RE9 bi svakako napravio show, Videcemo da li je istina
Horizon nepotreban totalno.
Interesantna stvar je da je Days Gone malo ljudi igrao zbog losih recenzija za Sony First Party igru, tako da bas me zanima da l ce nas ubediti da je zapravo igramo sada… hmm. Pogotovo posle shit show-a koji se dogodio i bigotskih izjava direktora (ako se dobro secam)