A zamisli da si tek bio u VR-u, kao da te izbaci iz zivota
DRM smara zesce, disk se koristi samo za to. Probaj mozda treba da enable-uje offline play & family sharing u podesavanjima na nalogu ako vec nisi… onda ces moci offline da igras.
A zamisli da si tek bio u VR-u, kao da te izbaci iz zivota
DRM smara zesce, disk se koristi samo za to. Probaj mozda treba da enable-uje offline play & family sharing u podesavanjima na nalogu ako vec nisi… onda ces moci offline da igras.
E jes bas. Imaju Uncharted, GoW, Last of Us, Tushimu, Ratchet, Horizon, Astrobot, Spiderman… koliko hoce vise?
Pa nije mario fenomen to ih muči
Zakopali su 3D platform fransize kao sto je Sly, Spyro, Jack and Dexter, Crash, preorijentisali se na multiplejer i live service, sta ocekuju tupavi menadzeri.
Mozda nemaju ikonu kao sto je Mario, ali nisu ni mnogo daleko od toga.
Gomila Sony serijala je preslo u multiplatform kao sto su Metal Gear, Tekken, Final Fantasy, Resident Evil, Silent Hill. Sto su dozvolili ovo. Sto nisu podrzali Konami, danas bi imali mozda pandan jedne Fife i mlatili milijarde na e-fudbalu.
Ne treba biti toliko nezahvalan i reci da nemaju dovoljno. Moderni serijali kao Uncharted, Horizon, GoW, Last of Us, Ratchet, Spidey… itekako mogu da pariraju ovim starim. Bolesno je u stvari koliko imaju dobar porrfolio, samo da rade na njemu a ne da se glupiraju sa multiplejerom gde im nije mesto.
Za filmsku industriju vec nisam siguran. Ok, nisu Disney, ali Spiderman je solidan hit i stvarno su dobri filmovi.
Ali ako ce ih ovaj zakljucak navestida ulazu vise u stvaranje i negovanje postojecih frensiza, by all means, dajte mi novi Uncharted.
Nego sve je to jako sporo i kilavo. Industrija je otisla u nekom boze-sacuvaj pravcu, skoro ni jedna igra sa gamescoma mene ne zanima. Sve neke gluposti.
Kad su ispustili gta da bude ekskluziva tj timed ekskluziva ovo ostalo je minimalna šteta da crash bude xbox maskota
Mislim da niko živ ne može da obezbedi Gta 6 kao timed ekskluzivu. Oni su toliko veliki da imam osećaj da Ms i Sony maltene njih mole da izbace igru za konzole. Sve je stvar ukusa ali mislim da ne postoji igra koja može da parira razmerama jednog gta naslova, koliko ljudi čekaju šesticu izbio bi građanski rat kad bi neko nekim čudom uspeo da je dobije kao timed ekskluzivu.
Da neko uspe da uradi 2 dana da dobije ranije GTA6 prodaja te konzole bi eksplodirala.
Pa gledam ovde kod nas na forumu gde nas ima 11 pa kada izlazi Astro bot to je zezanje ko ce pre… ljudi idu dotle da prebacuju naloge na Novi Zeland da bi krenuli par sati ranije.
Ne smem da zamislim sta bi se desilo da neka konzola izbaci 2-5dana samo ranije. Ne mora vise.
Nekad su imali sad ipak ne,mislim da je gta 4 prvi put izašao zajedno za pleyku i xbox obično je bilo 6m razlike kao pc verzija
Tako je, mada bi zalepio i Reginu pored
Samo Ada, ništa Leon
@marko_gts Bukvalno, mada kontam da bi trebali dušu đavolu da prodaju i za dill od par dana samo, a kamoli za celu godinu i sl.
Oni praktikuju sada izlazak igre na konzole prvo da bi je optimizovali maksimalno za tu svrhu. A posle kad je vreme za Pc, onda mogu da odšrafe sve na maks bez kompromisa i pokažu kako igra zaista može da izgleda. Tako da su svakako u plusu i oni, a i mi kao potrošači dobijamo kompletniji proizvod.
Ma zbog piraterije znaju i ptice na grani.
Primetio sam sad kad sam ukljucio usb za mis i tastaturu na soniju i zavrsio gaking partiju, da je toliko gaj stik bio vruc da je strasno, isto i stik za slusalice, vrv kako duva iza vazduh?
Jel to normalno?
Pisalo se o tome. Ne bi trebalo da je normalno, ali je tako reseno pa je onda normalno
Kakva su bila iskustva da ne citam sad celi forum?
Pa nista , prosto konzola je lose dizajnirana zarad modernog izgleda. Secam se da su na samom pocetku konzole to hvatali kao problemcic i to im je smetalo , iskreno po meni Xbox je tu napravio posao veka i svaka im cast , ps5 eto vidis i sa tecnim metalom ponovo greje . Ponovo ocigledno da to ne predstavlja Sony-u neki ogroman problem s tim da koliko vidim PS5 Pro nece biti vrlo razlicit u odnosu na bazni PS5 tako da ne beze oni od tog dizajna.
Ne znam sta toliko fali dizajnu, setimo se prethodne generacije koliko je bila bucna, a pre nje crkavala od ylod-a, bazni PS5 ima bas dosta prostora i dobro je dizajniran sa heatpajpovima da izbacuje vruc vazduh koji zapravo zelis da izbacis napolje, gpu je u startu overclockovan i malo vise trosi nego sx koji jeste dobro dizajniran da izbacuje vazduh gore (pod uslovom da ne stavis na njega saksiju ili da ti ne sedne macka - nisam bas fan takvog dizajna, uvek me tripuje da nesto ne upadne kroz resetke).
Gta VI ps5 pro edišn