PlayStation 5 tema (Vol 2)

Ma kakva platna kartica, samo keš, ali mislim to da nekad zafali 5,10 dinara prosto dešava se kapiram svakom , ili ne znam kao sto se desi da na kraju nemam za kesu pa moram u rukama a nosim. .d

Nije problem 700e, ali je problem 120 izgleda :joy:

Covek umro, neko se dosetio da mazne nalog. lol. Kuda ide ovaj svet

Potpuno si promasio kontekst price. Prodavacica radi za 50k dinara i sve sto zafali mora da vraca iz svog dzepa, dolaze joj razni takvi slucajevi fali mi ovo fali ono, ne mozes ni da zamislis sa cim se na dnevnom nivou suocava. Probaj malo njen posao jedno par meseci, da vidim da li bi i dalje bio tako vedar i nasmejan i svez kao jutarnja rosa.

PS5 Pro je Dom Perinjon u separeu na splavu sa Stanijom i njenom sestrom bliznakinjom. Tu se ne pita za cenu, kad ti stigne racun turis jos stotku, da ne ispadnes ljakse. :sweat_smile:

A realno, pogledas inflaciju, snagu konzole, trendove na trzistu hardvera…

@Zaggin

Koji bre Dusan umro?!? Dule (dusansuni) sa razmene? Jel me zezas, znas li sta se desilo? Pricali smo toliko puta… jbt… u soku sam.

Da, on. Njegov je mail

1 Like

Ja uzimao naloge od coveka i cuo se sa njim.Sta li se desilo?

Sad vidim na razmeni komentare.Imao 52 godine.Ne znam sta se desilo

Covece konzola za 70€ sa jednim dzojstikom, lutrija ako si za toliko kupio, ali da je to cena , naravno da nije. Pa koliko je 360 onda, 25€ ?

Mislim drago mi je kad neko prodje top, ali nek je 30% dzojstik , sta se placa onda? Jos malo pa ako se salje brzom postom, sa novim cenama skoro pa dzojstik dodatni :grin:

Skalperisanje je jedno, mene su prvog ovde razapeli ( tako sam i dospeo na forum ) i ostao , a na kraju ispalo od svih iz Srbije, uvek sam imao najvise na stanju i najbolje cene.

( dok je cena za ps5 bila 650€ za disk ) skupo ti je? Druze, gas u prvu radnju i kupi tamo.

Nikad problem ni sa jednom musterijom, ako ode na reklamaciju, uvek nova konzola ili se vrati ceo iznos jer im nije u cilju da kupujem na veliko u drugoj radnji.

2 Likes

Kako bre prijatelju tako malo, ja svoj prodajem po 13-15 €?

Mislim to je cijena kod nas svuda da ne pomisli neko da skalperišem na medu leptenejebo… :joy:

Koliko god izvadim prodam za 10-15 dana, ostavim samo za kuće za nas koliko pojedemo. :roll_eyes:

1 Like

Jos 7 dana :heart_eyes:

2 Likes
1 Like

Ma ja sam uzeo primer veleprodaje. Ja to nema za burice. Samo za sebe. I ne prodajem nista…
Ne zanima me.
Ali sam znam koliko krvi i znoja ide i ode za smesne pare. A celu god. gledas u nebo kao indijanac.

Dobio sam 3 kljuca za Alpha verziju Smite 2 igre za Playstation 5. Ako neko zeli da poba igru neka se javi.

Edit: prijavio se za alphu dok sam imao PS5 i sada flamingosi nece da mi zamene za Xbox kljuceve :joy:

3 Likes
1 Like
1 Like

adidas all the way

1 Like

Ovo je fan made render, čist clickbait. Kenja mi se od takvih retosa. Ali izgledaće slično sa ovim Adidas logom sa strane koliko smo videli.

Iskreno prva stvar koju bih voleo da promene je hlađenje, tj ventilaciju gde izlazi topao vazduh. Xbox je to mnogo bolje rešio i topao vazduh izlazi gore, konzola pri vrhu topla, donji deo hladan bukvalno. Dok na ps5 topao vazduh izbija pozadi gde su kablovi, pipnem hdmi kabl tu gde je ulaz, bukvalno je vreo sa sve ostalim kablovima.

1 Like

Pre neki dan sam snimao Concord klipove na USB.

Stick je bio toliko vruć da nisam mogao da ga držim prstima. Neverovatno…

1 Like

Upravo to, baš su loše rešili te stvari.

Edit: Igram Gran Turismo (Disk) i u toku igre mi nešto stane net, i ladno me skroz izbacio iz igre u toku trke (igram offline kampanju, da je tako nazovem) uz error i nisam mogao da pokrenem igru sve vreme dok sam bio offline. Kakva glupost sunce ti poljubim.