PlayStation 5 tema (Vol 2)

Jes da :grinning: 300+ je nov ovaj model :grinning:

Š˜Š¼Š°Š¼ Š³Š° јŠ° ,Š±Š°Ń‚ŠµŃ€ŠøјŠ° Šŗрш

1 Like

Dobar izbor za day 1 igru :ok_hand:

3 Likes

Danas sam imao negativno iskustvo koje ide u prilog mojoj tvrdnji da je gameshering zesce sranje. Iako @padawan koristi svaku priliku da promovise ovaj nacin kupovine igara, moja iskustva su suprotna. Naime, kupio sam u aprilu Stellar Blade (primary nalog) i odigrao ga sa svog naloga. Nakon sto sam zavrsio igru obrisao sam je. Danas, rekoh aj da opicim nekog bosa na kratko. Prijavim se na kupljeni nalog, unesem podatke kad PRC- podaci nisu tacni! Odmah ulozim reklamaciju kod prodavca i dobujem nove podatke za prijavu. Opet nista! Onda dobijem 2.verification code koji traje 30 sekundi :face_with_head_bandage: Uspem da se prijavim, medjutim prilikom pokretanja igre dobijem sledecu poruku

Nakon pola sata uz pomoc prodavca uspem da pokrenem igru sa svog naloga iako sam je platio regularno u aprilu. Receno mi je da je Gost napravio problem jer je prodao nalog na razmeni sedmorici ljudi pa je morao sve da ih ukloni. Jel moguce da se time ljudi bave ? :mask: U svakom slucaju sledeci put cu dobro razmisliti za ovakav nacin kupovine,

Biznis razradio baja kada je uspeo da proda sedmorici :rofl:

4 Likes

Imam i ja lose iskustvo sa Stellar Blade-om, i to mnogo gore nego ti. Nisam ni dobio igru, debilcina mi je poslao podatke za Mortal Kombat 1 i nestao sa razmene, ali ovo je moja greska jer je bio neproveren prodavac.

Sve ukupno, za poslednjih 10 godina usteda je neverovatna u odnosu na klasicnu kupovinu od 60-70eā€¦ i pored nekih losih iskustava, pa ti onda razmisljaj.

1 Like

Meni je to bas jeziv nacin posedovanja igre, a nikad mi nije bio jasan rizik.

Vodim se onim sto je rekao Kutaragi na pocetku PS3 ere ā€œfind a second jobā€ ili nadji jeftiniji hobi :smirk:

1 Like

Eh, sta ces, ko ima puno para kupuje fizicka izdanja i collectors edicije, ko nema snalazi se sa gamesharingom, neko ceka rasprodaje i da dodje u subscription, neko je i dalje u piraterijiā€¦ sve je to ok, sve je to gaming, svi imaju slicno iskustvo igranja na kraju krajeva.

Pa dobro sad jel moraju sve igre na izlasku da se kupe po full price

Jesi u pravu, ali mislim da je i piraterija ā€œprijatnijiā€ nacin od dogovaranja sa ko zna kim. Anksioznost dok samo razmisljam o tome bratee haha

Doduse ja sam tip osobe koja bi cenkanjem na kraju dala vise, speaks volumes :skull:
Ali svaka cast ako mozete!

1 Like

Ovo mi nesto ne pije voduā€¦ Ti citas knjige na apple tabletu od cca 1000ā‚¬, imas telefon od 1500ā‚¬ a bavis se gamesaringom. Da ne pricam da dača dubai takodje nalazi eure gde stigne po kući :joy:

Zajednicko vam je da oboje inace nadjete fine i problematične naloge na razmeni :face_with_hand_over_mouth::grin:

9 Likes

Neki jadnik

Možda ga jednostavno radi priča oko gejmÅ”eringa i želi da živi u neizvesnosti, da li će mu igra raditi kada dodje kući s posla :smile: a možda je tako i uÅ”tedeo za svu ovu tehnologiju :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

3 Likes

Ima logike

Pa naravno. Zamisli da sam trosio 500e na gaming svakog meseca, sada bih bio u teskim dugovima, mozda i u zatvoru :sweat_smile:

Oces day 1, to kosta ā€œneizvesnostiā€ da ti 1 od 100 igara nece raditi, i da ce za neke od njih verovatno biti promenjena sifra posle X vremena. Hiljadu puta je ispricano i nema svrhe crtati ljudima koji su anksiozni, antisocijalni, ili jednostavno nemaju pojma kako cela stvar funkcionise pa su isfantazirali neke rizike koji u stvarnosti ne postoje.

3 Likes

Can I share all my PS5 games with friends? Absolutely! Whether your games are in digital or physical form, you can share them with your friends. However, for digital games, make sure that your console is set as the main console to allow access to these games for all users of that console.

Sta sad napisa Slobo :smile:

Treba dijeliti igre sa prijateljima