Ne poznajem taj jezik poyy joj joy
Gde smeĆĄ Scalperu da odgovoriĆĄ tako ? Takav vid konverzacije vezan za hejt PS5 konzole je dozvoljen samo njemu i nikome viĆĄe. Nije te sramota da mu tako odgovoriĆĄâŠ
Zar se moĆŸe pisati u negativnom kontestu o ps5 na forumu? To neĆĄto od skora dozvoljeno ili ?
Na ovom forumu moĆŸe uvek. Äak ĆĄta viĆĄe, ohrabruje se takav vid pisanja e sad jbg ĆĄto je Scalper ranije pisao i o drugim stvarima nevezano za gejming pa proĆĄao kako jeste, to ga je sputalo da ne napreduje do administratora
Tebi Äemo tek suditi za veleizdaju, doÄe tvoj red VR entuzijasto.
Aj to nego smece od konzole kada pokrenes igru u 120Hz obori rezoluciju u 1080p
Provereno u Apexu,MW,Warzone,Xdefi i sl FPS igrama.
Sto je najgore ovo je istina,a to sam pricao pre za Mp igre u poredjenju na ove dve konzole.
Zamisli isti setup, podesavanja i izgleda kao bulja na soniju.
Ovi sony obozatelji jedino poredjenje u âconsole warsâ imao kao adut ekskluzive, za sve ostalo 2 godine kasne.
Ć to je najjaÄe, nije te liÄno ni pitao bukvalno. Lik konstatovao kakvih problema ima, ti se sam naÄeĆĄ prozvan kad god neko ovde izjavi da mu se pojavio drift na kontroleru, bilo ĆĄta negativno ti uleÄeĆĄ da ispravljaĆĄ porukama tipa âDrift imaju svi, nema veze ĆĄto ti imaĆĄ drift na dualsense, boli me jaje ako tvoj monitor nema podrĆĄku, moj tv imaâ i sl.
Kao ako hoÄeĆĄ da igraĆĄ ps5 prodaj monitor, a ne hejtujeĆĄ ovde, BoĆŸe svaĆĄta.
Ja liÄno nemam tih problema sa konzolom jer kontam da je to neki jaÄi monitor koji ja nemam, a i povezana mi je na tv. Ali presmeĆĄno mi je kad se god neko poĆŸali na neĆĄto uvezi Playstation-a ili ima problem, odgovori su na foru âKako smeĆĄ da imaĆĄ problem? Ajde paljba, prodaj to, menjaj to, nije do njih, do tebe je, imaĆĄ drift? Povuci palicu na dole i teraj bre, samo kukate neĆĄtoâ
Nego da se vratimo na temu, jel ima neko Dualsense edge? Kakva su iskustva?
Nemoj da bacas pare, isto sâŠ
Znaci ipak Elite 2 ostaje kao izbor
Dajte Monitore za PS5 koji su provereno dobri i da podrzavaju mrtvi Vrr, ako je neka razumna cena prodacu svoj G5 i uzeti neki âkoji radi posaoâ
Ne treba ti. I onako ce PS5 brzo na KP.
Jes
Kupi neĆĄto dobro da otkupimo od tebe po povoljnoj ceni
Neki d ĆĄasis
Moze G5 32" 165hz na prodaju
Koliko?
210
Kâo nov sto kosta