PlayStation 5 tema (Vol 2)

Ne poznajem taj jezik poyy joj joy

2 Likes

Gde smeơ Scalperu da odgovoriơ tako ? Takav vid konverzacije vezan za hejt PS5 konzole je dozvoljen samo njemu i nikome viơe. Nije te sramota da mu tako odgovoriơ

Zar se moĆŸe pisati u negativnom kontestu o ps5 na forumu? To neĆĄto od skora dozvoljeno ili ?

1 Like

Na ovom forumu moĆŸe uvek. Čak ĆĄta viĆĄe, ohrabruje se takav vid pisanja :smiley: e sad jbg ĆĄto je Scalper ranije pisao i o drugim stvarima nevezano za gejming pa proĆĄao kako jeste, to ga je sputalo da ne napreduje do administratora :smiley:

Tebi ćemo tek suditi za veleizdaju, doće tvoj red VR entuzijasto.

5 Likes

Aj to nego smece od konzole kada pokrenes igru u 120Hz obori rezoluciju u 1080p :joy:
Provereno u Apexu,MW,Warzone,Xdefi i sl FPS igrama.

2 Likes

Sto je najgore ovo je istina,a to sam pricao pre za Mp igre u poredjenju na ove dve konzole.
Zamisli isti setup, podesavanja i izgleda kao bulja na soniju.
Ovi sony obozatelji jedino poredjenje u “console wars” imao kao adut ekskluzive, za sve ostalo 2 godine kasne.

3 Likes

Ơto je najjače, nije te lično ni pitao bukvalno. :joy: Lik konstatovao kakvih problema ima, ti se sam nađeơ prozvan kad god neko ovde izjavi da mu se pojavio drift na kontroleru, bilo ơta negativno ti ulećeơ da ispravljaơ porukama tipa “Drift imaju svi, nema veze ơto ti imaơ drift na dualsense, boli me jaje ako tvoj monitor nema podrơku, moj tv ima” i sl. :joy:

Kao ako hoćeĆĄ da igraĆĄ ps5 prodaj monitor, a ne hejtujeĆĄ ovde, BoĆŸe svaĆĄta. :joy:

Ja lično nemam tih problema sa konzolom jer kontam da je to neki jači monitor koji ja nemam, a i povezana mi je na tv. Ali presmeĆĄno mi je kad se god neko poĆŸali na neĆĄto uvezi Playstation-a ili ima problem, odgovori su na foru “Kako smeĆĄ da imaĆĄ problem? Ajde paljba, prodaj to, menjaj to, nije do njih, do tebe je, imaĆĄ drift? Povuci palicu na dole i teraj bre, samo kukate neĆĄto” :joy:

8 Likes

Nego da se vratimo na temu, jel ima neko Dualsense edge? Kakva su iskustva?

1 Like

Nemoj da bacas pare, isto s

1 Like

Znaci ipak Elite 2 ostaje kao izbor

3 Likes

Dajte Monitore za PS5 koji su provereno dobri i da podrzavaju mrtvi Vrr, ako je neka razumna cena prodacu svoj G5 i uzeti neki “koji radi posao”

1 Like

Ne treba ti. I onako ce PS5 brzo na KP.

6 Likes

Jes :grinning:

Kupi neĆĄto dobro da otkupimo od tebe po povoljnoj ceni :grin:

4 Likes

Neki d ĆĄasis

1 Like

Moze G5 32" 165hz na prodaju :grinning:

1 Like

Koliko?

:grin: