Kod mene jos uvek nema trial a ova objava je pre skoro 24 sata ![]()
Da mi je da imam first world problems kakve Dača ima ![]()
Sta ce ti trial? ![]()
za 3 sata svakako ne možeš ne znam šta da uradiš u igri da bi doneo odluku da li ćeš je uzeti ili ne.
Da bi video da li da kupim. Jos uvek ga nema (US) iako je proslo skoro 48 sati od zvanicne PS najave. Jel zna neko o cemu je rec? Mada svakako znam da je to igra za mene za razliku od Horizon Forbiden West koga nisam pokrenuo iako imam 5 sati trial.
Samo mora da se izdvoji 1k e za to free igranje ![]()
Ne bih se danas bavio sa time, vec mi je legit gejming izuzetno konforan i dostupan sa preplatama ps+ P i GPU
će igrate, njeknja. Ako znaš šta je njeknja ![]()
Niko i ne spominje pirateriju nego druge mogućnosti poput Linux-a.Bitno da se radi u pravom pravcu
Pa već se igraju igre za dž preko razmene koliko sam upućen
Nego šta nego da se igraju ![]()
Upravo tako, gamepass i multiplayer na xboxu, single player i PS exclusive na JB PS5 .
Opet se isplati. 1000e nije nista. Pa samo konzola je skoro 600e sta je jos 400e da igras sve za dz?
To je pisljivih 6 igrica.
Da je tako jednostavno kako zamisljaš bilo bi super. Misliš da samo jednom ubaciš hack i reseno sve ![]()
Verujem da nije. Zato ja necu ni da ulazim u to. Nedostatak zivaca, pameti,energije i vremena.
Da sam klinac do 25god to bih jurio.
A igra u opste ne vredi tih para.
Ark the survival:

Oooodiiiiseeeja Odiiisejaaa, staza trnja ili staza orhiideeja ![]()
Brdo Ubisoft igara u ovom mesecu. Raduje me sto Medium stize i na PS5 ![]()
Ovo je osnovna ponuda? To je odlicno. Odiseja nisam igrao. To bih voleo.
Medium sam presao i mozda jedna od najboljih igra koje sam ikada igrao. Bas je dobra.