PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

2 Likes

Ovo ima da se dernja kao dve turbine :sweat_smile: inače dig verzija izgleda bolje.

1 Like

Izgled konzole ništa posebno ali videćemo… Valjda će uskoro da pokažu to revolucionarno hlađenje…

Princip malzne turbine za izvlacenje vazduha :slight_smile:

1 Like

I dalje ne mogu da se naviknem na bele Sony proizvode, bili su prepoznatljivi po tamnim nijansama svojih proizvoda, dizajn meni nije loš, al moglo je to bolje i kod MS i kod Sony-a.

U poređenju sa izgledom XSX budućnost :joy:

2 Likes

Ovaj ps5 me podseca kao kad si pc gamer i prvi put sastavljas sebi komp i dosao si do nekih para pa oces da sljasti i prsti na sve strane i uzimas neko kuciste koje ludo izgleda, ima zanimljiv oblik, svetli svuda itd … A s druge strane series x mi je kao neki komp koji kasnije u zivotu sastavljas kad si sazreo i kad pocnu da te smaraju ti neki previse napadni dizajni i hoces nesto jednostavno, elegantno i ne previse napadno. U svakom slucaju zanimljiv pristup s obe strane. Cisto neko moje nebitno misljenje.

4 Likes

Samo da se ne čuje kao B52 :joy::joy:

1 Like

Dizajn nije praktican, konzola uopce ne moze biti u horizontalnom polozaju. Na forumima se vec pise da ce gutati mnogo prasine zbog ovog dizajna, to treba jos vidjeti dok ne bude malo vise informacija.

Izgleda kao ruter. Nimalo mi se ne dopada. Nekako jeftin dizajn :nauseated_face:.

1 Like

Uh bas je ruzna u ovom horizontalnom polozaju. Vise mi se svidja dizajn xbox-a, ali razliciti su ukusi i o tome se ne raspravlja. Ja sam vise za klasiku.

1 Like

Ahahaha, u horizontali me podseća na takos, bas juče pojedoh jedan :joy:

1 Like

Izlgeda da je neko poručio dizajn sa Aliexpressa.

7 Likes

Ma dobro, pregrmeli smo oba dizajna. Meni se više svidja ps5, ali kao da je na kraju i bitno. Većina već zna šta kupuje kako god to izgledalo.

ruzan ili lep, ta konzola je jedini uredjaj gde moze da se igra god of war, spiderman, horizon zero dawn, tlou, ratchet and clank, bloodborne…

zabole me na polici kako ce da izgleda

14 Likes

Sa se čeka jul i MS event, da vidimo šta su oni skuvali.

Ovako u belom dizajnu bode oči…crna verzija ce biti bar po meni bolja …

Bitan je sustav hladjenja, nadam se da su oba tabora to odlicno rijesili.

Inace, sto se tice prikaza igara, totalno sam razocaran, nisam imao onaj wow efekat. Prije se to mnogo bolje odradjivalo, a sad je sve losije i losije kako idemo iz jedne generacije u drugu. Ni MS ni Sony do sada nisu nesto pokazali kako bi im dali pare, bar po mom misljenju.

1 Like

Sto se tice hladjenja mislim da ne bi smjelo biti problema, tehnologija napreduje iz dana u dan. Ova generacija nije imala nikakvih problema i najveca mana ljudima su bile bucne konzole.