Ja sam se opredelio za xbox 360 naspram ps3 baÅ” iz razloga Å”to je mogao da se Äipuje i da se igraju rezane igre. I nije mi žao ni trena, sit sam se naigrao pogotovo rgh kad sam odradio. Ijaoooā¦
Kako Soni kreÄe da se oduzima sa remasterima i glupostima od 70+ dolara veÄ bih pao u iskuÅ”enje za ovo i da igram samo ekskluzive, online mi ni ne treba jer sve to igram na xboxu ![]()
Neka ih izbace i na Xbox pa da imamo samo jednu konzolu. Makar i za 2 godine ![]()
Mnogo jasno. Pristao bih i ja na to sve. Nisam SlobeX360 pa da mora iskljuÄivo Fiat i Microsoft ![]()
Roki opusti se biÄe i na androidu ps igre
Ma možeeee bre samo neka ih ima. ![]()

U fazonu, ae sad JB bem vam sunce ![]()
Ovo sto kaze mladen, odmah da zakljucamo jb bem li vam sunce kalaisano, P.T je mrtav i ne vraca se na konzole ![]()
Uffff ovo perverzija, uzimam definitivno, pogotovu posle drifta na basic dualsensu ![]()
Fenomenalno izgleda. Kod nas ga nece biti ili ce kostati 300e
Ma ja to kod rodbine stavim delivery u uk kad je amazon pa mi donesu. Tako sam isto onaj titan two uzeo. Na pamet mi ne pada iz principa naŔim banditima da punim džepove.
Idem u offtopic, ali seÄam se u jeku kopanja, trebaju mi 2 kulera za grafiÄku, brat bratu ne vrede viÅ”e od 10 eur, na kp gospoda stavili 40. Uzeo sa alija 4 komada za 10 dolara, jesam Äekao ali princip je princip