Onda ne znam kako ljudi nisu uspevali do sada to. Verovatno je kod EU a ne iskljucivo za Nemačku. ![]()
Masala ![]()
Ja nisam mogao da koristim neke skinove koje sam kupio na UK za igru na US…tako da se mozda nesto i promenilo ![]()
Za dlcove i skinove nemam pojma ali ovo je proslo a pre toga se oglasijo i support
Products labelled as “Worldwide” region can be activated from any place in the world (unless otherwise indicated). Games tagged as “EU” can be activated only in Europe (including the UK), “UK” can only be activated in the United Kingdom, and “US” can only be activated in the United States.
Onda super ![]()
Dobro da sad znamo
au kad pre
Pitanje je da li ce da objave hack
Kako sony resava ovo

Ma meni je fascinantno da likovi ne uspevaju da naprave neku zaštitu. Neverovatno. Da li MS ima savršenu odbranu od hakera ili se drugi i ne trude da hakuju Xbox kao Playstation, stvarno ne znam.
Sta ti je cudno, nekada se to i namerno radi da bi mogli da uvedu čitav niz dodatnih zastita.
Hak je totalno irelevantan danas, nije cak ni u top 10 najuzbudljivijih vesti…
Steva ce da odlepi ako ga ikad puste. Castice pola grada ![]()
Bukvalno, neš ti isplativosti…
Pored razmene, Argentine, Game Pass-a, PS+ i online igranja, hack je totalno passe.
Za sp igre i nekako da se kaže da nije passe. Pod uslovom da ne moraš pre svakog paljenja konzole da se pomoliš da je nisu banovali ili ubacili Inside Game online provere licenci i softvera.
Ma da… kriza je… pa ajde da kupimo PS5 od 1000e da bi igrali pirate ![]()
Nisam znao da toliko placaju… bolje onda da ga uvaljam. ![]()
Kad to bude bas user friendly, i kada padne cena PS5 na 300-400e, mozemo da pricamo o sirotinjskoj varijanti.
Neko ko nema para za gaming sigurno nece dati 1000e na konzolu da bi igrao pirate.

Po meni je to uzasna vest.
Ne samo sto nije atraktivno kao nekada, nego ce imati vise negativnog uticaja na ekosistem.
Pa ko se raduje jailbreaku vise od kreatora Cheatova? Niko. Lose vesti. Cheaters rejoice. ![]()
LT na x360 je bio prava stvar. Online, offline… sve radi.
Lepa vremena su bila to ![]()