PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

I sada mi je podesena rezolucija na ps5 od 720p. Jeste bizarno ali tako je…iz razloga sto igram retro igre. Izgleda ruzno kada koristim operativni sistem konzole al sta da se radi.

evo koliko bolje izgleda na ps3

2 Likes
1 Like

Nadam se da ce PS traziti od SP nastavak.

Bas fale takve igre. Jbote early 2000-te su bile platforms blowout. Jack & Deckster trilogija, Sly Cooper trilogija, Rachet & Clank Trilogija, Ape Escape 2…

1 Like
1 Like

lagana sprdnjica :joy:

1 Like

ovaj hot wheels kakav je

Mora se priznati da Sony lepe igre daje za bazični plan, u odnosu na raspali Gold koji svaki mesec izbunari neke igre za koje niko živ čuo nije.

1 Like

Odlična igra, ludnica kako je dobro.

Edit: s obzirom da i ti gotiviš kart racing igre, ovi ima da ti legne perfektno samo što ovde nema oružja, raketica i sl. Ja pustim neku moju punk-rock listu u pozadini i kao da igram burnout otprilike. :smile::ok_hand:

2 Likes

Hoce drugar da mu prodam kod za Fifu 23 e sada on ima UK acc a moj kod je DE
Da li je neko probao takav kombo jer ne zelim grebati kod ako ne moze da ga ucita na nalog.

Ovo komotno u fun temu

5 Likes

99% sam ubedjen da nece da radi. Jedino ako hoce da napravi DE account, postavi za primarni pa igra sa svog onda.

2 Likes

Slažem se. Obzirom da UK i DE imaju poseban store sa zasebnim valutama, ne vidim smisla da taj kod može da radi na DE nalogu.

2 Likes

Pa dobro, PS familija je već navikla da plaća više :ballot_box_with_check:

1 Like

Samo region na region i to je to. Kod, dlc, bilo sta da je samo za isti region.

1 Like

stigao bundle po meri naseg @jahalang0112

samo 106.000 dinara :joy: mada svakako bolje nego bundle za Series X u Computerlandu od od 95.000

4 Likes

Sacekaj jos malo, nije zurba, nema jos igara.

1 Like

@Shamso69 @MladenVR @iNikola
Samo da javim da je kod prosao bez greske na UK nalogu,nije bio potreban ni VPN

6 Likes