Marko onda budala! Lepo kazem da ide ka tome da ne posedujes NISTA! Cak ni smrdljivi save.
Dokle ide i kuda vodi sve ovo je teska distopija.
Igrice nisu tvoje nego su “negde” a platio si.
Sada nije ni save.
Samo se jedno jutro neko probudi i rese da to nije tvoje.
a za sta ce mi to? Sto bih se bavio time?
Da, ali si platio! Imas utisak da nesto posedujes. A onda sve neko samo uzme.
Ne razumem - problem je da kopiras cloud sejvove bez cloud pretplate, ili console storage sejvove?
Eto.

Platio sam. Moje je. Ako zelim ja cu da ga zapalim, izbrisem, prodam, bacim.
Ali je MOJE.
Kada je posedovanje tako smesno i nebitno zasto onda ide ka tome da ti se sve otme i da covek ne poseduje nista sem kozu na ledjima?
Sto?
Pa znam, ka tome ide. Daj boze da bude kao Cyberpunk neki. Posto sve lici vise na nekog Orvela ili kao onaj film “Time” gde ces i za svaki sekund svog zivota morati da radis.
Imam i ja to. Ali nije isto. To je kao i bilo koji kablovki operater. Ili struja ili racun za telefon.
Placas uslugu i cao.
Ako ne platis nema.
Ok je sa mi nestanu igre iz PS+ ako ne platim dalje.
Ali ne i nalog ili save koji imam. A igricu sam uredno platio.
Za sada… ali eto kako se prebaci save? Na novu konzolu.
Mislim da više nije poenta da se posjeduje igra u fizičkom obliku, jer se svodi na to da plaćaš iskustvo, a ne predmet koji ćeš da posjeduješ. Kupiš igru, odigraš, i zbogom, ostaju samo uspomene ![]()
Ovo govorim ja koji sam bio pro-CD gejmer, tek sam nedavno prešao na digitalne verzije igre i iskreno život mi je lakši
Ma ja uglavnom sve imam digitalno vec 10god.
Samo me malo smara to sto to nije tvoje.
Koje uspomene brate moj ? Ja posle 2 godine zaboravim šta sam igrao a kamoli nešto konkretno. Sve je negde u magli.
Obožavam kad se Marko potrese za ovake stvari. Svhatim da mi nije baš najteže u životu ![]()
@marko_gts kada prelazis na drugu konzolu samo kupis premium od mesec dana za 10$. Odigras nesto, prebaciš save i to je to. Nije to komplikovano. No, Microsoft je to mnogo bolje rešio, ali tako je kako je. Bilo mi je cudno da save ne moze ni na hard. Dakle, ako mi se sje*e konzola, onda ajd zdravo ![]()

Paid to transfer ovo je jače od skinova za Fortnite
Jajarenje lvl PRO
Mislim da su ovo uradili jer na PS4 postoji save tool pomocu kog moze da se prvo manipulise sejvovima, a samim tim i otkljucavaju trofeji. Nema drugog razloga osim tog.