Kakvih xbox kontrolera ima ovo je smejurija…
Gow zaslužuje mnogo više kreativnosti.
Čeka se edge ![]()
jebo ih ps4 vise. 10 godina ce da traje
Ima dosta potencijalnih kupaca šteta ostaviti ih bez igre
Kad ste kod gamepada jel ima neki normalan servis za iste kod nas?
Nepuna godina i pojavio mi se na levom analogu drift na gore. Tj nije ni drift nego analog centriran a igrač piči li na gore piči. Bilo bi mi razumljivo da sam igrao puno, da sam igrao puno nba2k ali jbg
Jedno glupo pitanje, ali nije na odmet. Jel neko probao da napravi psn Hrvatski nalog i pokusa da plaća našom karticom?
Pa mislim da brate nema potrebe da to i pokušava neko. Kao što ne možeš sa UK nalogom, nećeš moći ni sa HR nalogom. Ponovo ti se neće poklopiti kartica sa državom.
Ne poklapa se kartica ni na cro apple store pa 10 godina placam bilo kojom karticom iz Srbije kao da sam iz Hrvatske. ![]()
Pa možda Apple dozvoljava kao što i MS dozvoljava u nekim regijama. Šta te košta, probaj sa HR nalogom pa nam daj odgovor ![]()
Probao demo Woo long. Prosecna igra rekao bih. Odigrao pola sata i iskljucio.
ma ne diraj ga, dobar je haha
Pa pazi sad kad je koliko toliko utegnut i konstantno na popustu, msm da sam ga uzeo za 15e tako nešto i next gen update vidim većinom pozitivni komentari …
Ja uzivao od pocetka do kraja, nista mi nije smetalo. Tek sitnice.
Ajd neko da mi potvrdi da li za backup save-a moram da imam poseban usb na koji ce da se radi backup? Posto nemam pretplatu na svom nalogu a evo vec skoro 2 godine prosle od kupovine konzole odradio bih backup na usb-u. Pitanje je samo da li mogu taj usb da koristim i za druge stvari ili ga ps5 formatira samo za save? Nisam probao, pa ne znam, ako mora da bude samo za ps5 da uzmem neki novi fles.
Tako je i na petici, nisam skidao sejvove ali slike jesam, a koristio sam i za druge stvari fleš…
Super, to je to.