PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Pa sama oznaka sugeriše krupnije modifikacije prva je bila 1000 pa naradna 1100 a ova je 2000

1 Like

Nisi me razumeo. Dok ne vidim manju kozolu bice jedno te isto sranje, koliko god modifikovali hardver je isti, neka ga bar smeste u manje kuciste :grin:

Sloba me baca u razmišljanje da ponovo prodam konzolu i nabavim novu verziju :joy:

Prodaj. Pisace ti 2000 umesto 1000. Ako ti to nesto znaci i vredno je vremena :man_shrugging:

Da je ozbiljan oženio bi se do sada :grin:

2 Likes

A bre vi niste svesni sta sve moze i za koju cenu da se proda na KP. Utopim moj PS5 sa 3 digitalne igre, provucem Game Centar klan karticu i uzmem novi PS5 sa 3 igre na disku za 85000 :rofl: Kad prodam diskove dodjem na istu cenu jos uzeo novi PS5 i produzio garanciju za jos 2 godine.

Pa to smo i rekli. Zbog toga nemas vremena da se oženiš. Jer provlačiš klan karticu dok dama čeka i čeka :joy:

1 Like

raspisan je novi oglas :smirk:

1 Like

Čudo nisi provukao MasterCard kreditnu :joy:

MasterCard klan kreditnu :joy:

1 Like

Samo napred profo. Jedva čekam da kupiš PS5 i da mi i dalje pored tvog imena stoji “last online 6 months ago” :joy:

2 Likes

Znaaam, šalim se, ne bi li Sloba uleteo sa pričom kako si konačno shvatio koja je bolja konzola :smirk:

Ma zezam se bre, nego je toliko stajala ugasena da je ostala ne nekoj staroj verziji. Kad sam je upalio zadnji put, povukla mulj iz 2021. godine i 15 system obavestenja :joy:

1 Like

Pa ovo je hit :sweat_smile:

1 Like

its called business :joy:

ako prodaju i dallje sve sto proizvedu bez problema, oni su ti koji ce imati osmeh na licu :smile:

2 Likes

3 Likes

Ruzna plava.

Meh, moze to mogo bolje… crvenije… sa nkim brutalnim tribalima i runama… ovo je bas metro.

2 Likes

Moglo je bolje svakako.

Definitivno, ovo izgleda kao home made custom controler.

1 Like